Az Egyesült Államok egyik kiemelkedő egészségügyi vállalata, a Becton Dickinson and Company a világ minden országába több mint 1 milliárd injekciós eszköz “pandémiás megrendelést” teljesített a Covid-19 elleni védőoltásokra az év utolsó hónapjában.

A Becton teljesítménye jelentős, tekintettel arra, hogy az világszerte hatalmas az igény a fecskendőkre. Több országban is megkezdték az oltásokat, miután a Pfizer és a BioNTech által készített oltásra megadták az oltási engedélyt. A Moderna Covid-19 elleni oltása várhatóan elnyeri az Egyesült Államok engedélyét is. A vállalat, a világ legnagyobb injekciós eszközgyártója szerint az egymilliárd mérföldkő „tükrözi” a világ kormányainak elkötelezettségét.

A vállalat részvényei ezen a héten 0,9%-ot emelkedtek. A Becton Dickinson a világ legnagyobb orvosi sebészeti termékeinek gyártója és forgalmazója. A Becton Dickinson vállalat diagnosztikai műszereket és reagenseket, sejt-képalkotó rendszereket is gyárt. A Zacks elemzői szerint 2021-ben a vállalat részvényét érdemes nagyobb mennyiségben vásárolni.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!