Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

A Bank of Nova Scotia sokoldalú támogatást nyújt

By május 17, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A Bank of Nova Scotia 4000 embernek nyújtott segítséget jótékonysági szervezeteken és közösségi csoportokon keresztül, amelyek országszerte segítenek az egyéneknek és a családoknak a COVID-19 elleni küzdelemben.

Az adományokat a Bank of Nova Scotia a Trinidad és Tobago Alapítványon keresztül adta, amelyek élelmet, alapvető ellátást biztosítanak. A koronavírus mellett a vállalat hatalmas figyelmet fordít a családon belüli erőszak kezelésére kialakított eljárások támogatására. Stephen Bagnarol, a Bank of Nova Scotia vezérigazgatója és ügyvezető igazgatója elmondta: „Régóta hisszük, hogy fontos részét képezzük azoknak a közösségeknek a gazdasági és társadalmi struktúrájában, amelyekben működünk. Ilyen időkben, amikor oly sok háztartás és vállalkozás küzd, többet akarunk tenni a rászorulók kézzelfogható támogatása érdekében, különösen ügyfeleink és közösségeink számára.”

A cég részvényei ezen a héten 4,91%-ot estek, viszont a Bank átfogó törekvései között szerepel a hosszú távú célár növelése és akár költségcsökkentés. A vállalat már csak azért is jó választás, mert Kanada harmadik legnagyobb bankja. Privát ügyfelek, letétesek, nemzetközi, céges ügyfelek, valamint befektetési vállalkozások számára kínál termékeket és szolgáltatásokat több, mint 20 éve.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!