Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

A Bank of Nova Scotia hatalmas elismerésben részesült

By június 23, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A Bank of Nova Scotia ezen a héten bejelentette, hogy a kanadai vállalkozók körében a COVID-19 válságra adott intézkedéseivel a legmagasabb rangú ügyfél-elégedettségi besorolást nyerte el, a kanadai Bond COVID-19 tanulmány szerint.

A bankra a válaszadók több, mint 80%-a teljes elégedettséggel és megfelelő érdekképviselettel tekintett az elmúlt időszakra. A tanulmány Kanadában több mint ezer üzleti tulajdonos visszajelzéseire támaszkodik. „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a kötvényesek, a kisvállalati és nagyvállalati ügyfeleink is elismerték intézkedéseinket. A világjárvány óriási hatással volt a kanadai üzleti tulajdonosokra, és prioritássá tettük a bankban, hogy segítsünk átvészelni ezt a nehéz időszakot. A világjárvány idején fiókhálózatunk több mint 95%-a nyitva maradt és elérhető volt ügyfeleink kiszolgálására”-nyilatkozta a CNN-nek a napokban Dan Rees, a Bank of Nova Scotia kanadai bankcsoportjának vezetője.

A bank részvényei ezen a héten 1,72%-ot korrigáltak. A bank Kanada harmadik legnagyobb bankja. Privát ügyfelek, letétesek, nemzetközi, céges ügyfelek, valamint befektetési vállalkozások számára kínál termékeket és szolgáltatásokat.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!