1000 kilométert tett meg a Nio új autója

William Li, a NIO társalapítója és vezérigazgatója személyesen tesztelte az új, 150 kWh-s félszilárd akkumulátort. A Nio ET7 nagy szedán vezetése közben Li és társvezetője elérte az 1044 km-es hatótávot, méghozzá úgy, hogy az akkumulátor kapacitása a teszt végén 3%-on maradt. Ez nagy valószínűséggel további 30 km-t jelentene. A 14 órás utazást élőben közvetítették online, illetve azt is, hogy a jármű használja a cég új akkumulátorcserélő állomását. A 150 kWh-s akkumulátort már többször is tesztelték egy Kunming és Beihai közötti útvonalon.

A NIO részvényárfolyama ezen a héten 4,62%-ot emelkedett. A Nio kínai elektromos autógyártó 2,2 milliárd dolláros befektetésről írt alá megállapodást az Abu Dhabi által támogatott CYVN Holdings befektetési társasággal. Az üzlet, amely ebben a hónapban zárul, várhatóan a CYVN részesedése a Nio összes kibocsátott és forgalomban lévő részvényének 20,1 százalékára emelkedik a júliusi 1 milliárd dolláros befektetést követően – közölte a Nio kedden kiadott közleményében.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá