A 2017. decemberében bejelentett BYD teljesítményt hasonlítjuk össze az eddigi történelmi trendekkel és iparági mozgalmakkal.

A legfrissebb információkhoz a legutóbbi 12 hónap adatait használjuk, amelyek a legutóbbi 6 hónapos bevételt éves szinten értékeli. A BYD bevétele valóban a legutóbbi évhez képest visszaesett 19,51%-ot. Viszont az utóbbi 5 évet nézve a BYD bevétele átlagosan emelkedik, ami az alábbi ábrán is látható.

Mi lehet a növekedés mozgatórugója?

Az iparági növekedés semmire sem garancia, de tudni kell, hogy a BYD nagyon hatékony belső ellenőrzéssel kontrolálta a költségeit, ami a bevételek gyors növekedését indukálta. A szektorszintű növekedés vizsgálatával a HK autóipar növekedett, igaz a múlt évben csak 3,25%-ot, és 9,45%-ot az utóbbi 5 évben.

Ön mit vár a BYD-től?

Növekedni fog vagy csökkenni az árfolyam?

Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy az oldal Google Analytics követőkódot használ? Amennyiben igen, úgy bővebb tájékoztatást kapunk weboldalunkon történő szokásaidról, ami még nagyobb kihívást jelent számunkra, hogy izgalmasabb fejlesztéseket hozzunk létre. Ha nem járulsz hozzá, az sem gond, hiszen továbbra is ugyanúgy tájékozódhatsz weboldalunkon.