A Samsung Electronics letette az alapkövét egy új félvezető kutatási és fejlesztési komplexumnak a koreai Giheungban, amelynek célja, hogy tovább növelje vezető szerepét a legmodernebb félvezető-technológiában.

A Samsung Electronics 2028-ig mintegy 20 billió KRW-t tervez befektetni a komplexumba, amely a giheungi kampuszon belül mintegy 109.000 négyzetméteren helyezkedik el. Az új létesítmény a memória- és rendszerfélvezetők következő generációs eszközeivel és eljárásaival kapcsolatos fejlett kutatásokat, valamint a hosszú távú ütemterv alapján innovatív új technológiák fejlesztését fogja vezetni. Az új K+F létesítmény létrehozásával a Samsung Electronics igyekszik leküzdeni a félvezetők méretezésének korlátait, és megszilárdítani versenyelőnyét a félvezető-technológiában.

A Samsung Electronics részvényárfolyama ezen a héten 1,78%-ot korrigált. A Samsung Electronics, a vezető televíziógyártó egyesítette erőit a TOD, egy feltörekvő streaming platformmal, hogy a tévérajongók számára hozzáférést biztosítson az exkluzív, élő és lekérhető szórakoztató és sportműsorok széles spektrumához, beleértve a beIN páratlan prémium tartalomkínálatát.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá