Pénze a legjobb helyen...
Kényelmesen lazíthat, mert profi szakemberek veszik le az Ön válláról a pénzügyek okozta stresszt.
Az Ön szolgálatában
Szeretné ha pénze Önért dolgozna mindezt biztonságban?

Pénze a legjobb helyen, az Ön szolgálatában

Kényelmesen lazíthat, mert profi szakemberek veszik le az Ön válláról a pénzügyek okozta stresszt.

Tekintse meg, hogyan találhat megoldást ezekre a problémákra, hogy pénzügyeinek intézése innentől sokkal egyszerűbb legyen.
Mennyire lehetek őszinte és lényegre törő a tanácsadómmal?
Teljes mértékben. Az őszinteség a kulcsa a hosszútávú és produktív kapcsolatnak. Tanácsadóink a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Finanz Markt Aufsicht (FMA) felügyelete mellett dolgoznak. Munkafolyamatainkat a MIFID2 normatívái szerint végezzük. Ezek a jogszabályok köteleznek minket a minden részletre kiterjedő konzultációra. Számunkra a hatékonyság elsőrendű, kerüljük a felesleges köröket!
Hol tudom nyomonkövetni befektetésem eredményét?
Olyan szolgáltatót érdemes választani, ahol 0-24 órában elérhető az ügyfél nevére szóló on-line felület. Ezen keresztül ellenőrízheti számlájának alakulását akár nap szinten is.
Milyen alapkezelőt érdemes választanom?
A legnagyobb alapkezelőknek komoly presztizsértéke van. Világszerte több, mint 70.000 befektetési alap és több, mint 100.000 kereskedhető részvény és kötvény áll rendelkezésre. A széles kínálat vonzó, de részben nehézséget is jelent a legjobb lehetőség kiválasztása. A közös munka, együttgondolkodás ügyfeleinkkel mindig garancia a sikerre.
“A sikerben az a legnehezebb, hogy az embernek mindig sikeresnek kell maradnia”
Irving Berlin
“Minden ambíció törvényes - kivéve azt, hogy valaki az emberiség nyomorúságát és hiszékenységét kihasználva jusson egyre feljebb”
Joseph Conrad
“A sikernek nem titka van, hanem ára”
Arnold Schwarzenegger
Hogy tudom kiválasztani a legeredményesebb befektetési termékeket?
Az elmúlt 15 év tapasztalatai azt mutatják, hogy az ügyfelek befektetéseik során sok esetben már nem a „Best in Class“ befektetési alapokat, kötvényeket, részvényeket keresik. Nekünk, mint szakértőknek kötelességünk, hogy Önt olyan egyedülálló pozícióba hozzuk, hogy a legjobbak legjobbjait birtokolhassa.
Sokszor úgy érzem, a nyereség mindennél fontosabb!
Az eredményesség a jó befektetés egyik legfőbb ismérve. A versenyszellem minket is hajt, szeretnénk minél jobban teljesíteni ügyefeleinknél. A szabályokat azonban kötelességünk betartani, hiszen ez a hosszútávú üzleti kapcsolat alapja. Mindkét félnek garanciát jelent. Tanácsadóink a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Finanz Markt Aufsicht (FMA) felügyelete mellett dolgoznak. Munkafolyamatainkat a MIFID2 normatívái szerint végezzük. Ezek a jogszabályok köteleznek minket.
Keresem a sexy befektetési lehetőségeket!
Természetesen nem mindenki számára létezik általános megoldás. A világ kitárult, befektetési termékek széles köre érhető el az ügyfelek számára. Ez azonban odafigyelést és megfelelő időráfordítást igényel. Erre kíváló megoldást jelent a Private Banking.
Mi az a Konstruktív Konzultáció? Miért van szükség ígényfelmérésre?
A hagyományos tájékoztatás hátrányainak kiküszöbölésére alakítottuk ki egyedülálló, exclusive ígényfelmérései koncepciónkat. A konstruktív konzultáció, a legkorszerűbb, leghatékonyabb módszer, mely képes biztosítani – tanácsadóknak, ügyfeleknek – egyaránt, az önálló döntéshozatalt. A konstruktív konzultáció módszeréről bátran állítható, hogy a gyakorlatban ad megfelelő alternatív válaszokat a pénzvilágban előforduló legfontosabb kérdésekre, képes kezelni a különböző ügyfeleket.
Miért javasolják az Utógondozási szolgáltatást?
A Portfolife csapatának küldetése, hogy az Ön számára fontos eredmény valósuljon meg. Az eredmény mellett legalább olyan fontos, hogy a közös munka során Ön jól érezze magát, együttműködésünk mindkét fél számára kreatív, inspiráló legyen. Felesleges dolgokkal ne terheljük, csak a lényegre fókuszáljunk!

Mérje fel helyzetét és ismerje fel lehetőségeit!

Jelentkezzen Konstruktív Konzultációnkra Most!

Jelentkezés

Ajánlott elemzések

A Nestlé multinacionális élelmiszergyártó vállalat, számos fogyasztási termék globális előállítója és forgalmazója.

customer_service

Kérdése van? Írjon nekünk és szívesen visszahívjuk

Kollégáink munkanapokon bármikor szívesen állnak rendelkezésére
Visszahívás

“Proaktív kapcsolattartás. Személyes okok miatt nem fordítottam figyelmet a portfóliomra, de a Portfolife tanácsadójával való bizalmi kapcsolat okán mégsem aggódtam, mert Ő mindig jelentkezett, ha szükséges volt. Kapcsolatom tanácsadómmal személyes, árnyalt véleményt adó tanácsadói véleményekkel.”

Kiss-György Szabolcs, Budaörs

“Egy barátom ajánlotta a Portfolife csapatát és úgy tűnik hozzáértő kezekbe kerültem. Az elmúlt időszakban pozitív élményként a pontos tájékoztatást és a segítőkészséget emelném ki.”

Dalos Tamás, Pomáz

“Jó kapcsolatteremtés, rugalmasság, személyes és korrekt kapcsolat, jó szakmai ismeretek és gyors válaszok jellemzik a Portfolife csapatát. A korábbi unit-linked megoldásokon keresztül megismert és megtapasztalt veszteségek utáni, információ hiány miatt bízom, hogy lehet ezt “partner oriental”-an is végezni!”

Dr. Fehér László, Párizs

Küldjön üzenetet!

Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy az oldal Google Analytics követőkódot használ? Amennyiben igen, úgy bővebb tájékoztatást kapunk weboldalunkon történő szokásaidról, ami még nagyobb kihívást jelent számunkra, hogy izgalmasabb fejlesztéseket hozzunk létre. Ha nem járulsz hozzá, az sem gond, hiszen továbbra is ugyanúgy tájékozódhatsz weboldalunkon.