Tekintse meg, hogyan találhat megoldást ezekre a problémákra, hogy pénzügyeinek intézése innentől sokkal egyszerűbb legyen.

Mennyire lehetek őszinte és lényegre törő a tanácsadómmal?

Teljes mértékben. Az őszinteség a kulcsa a hosszútávú és produktív kapcsolatnak. Tanácsadóink a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Finanz Markt Aufsicht (FMA) felügyelete mellett dolgoznak. Munkafolyamatainkat a MIFID2 normatívái szerint végezzük. Ezek a jogszabályok köteleznek minket a minden részletre kiterjedő konzultációra. Számunkra a hatékonyság elsőrendű, kerüljük a felesleges köröket!

Hol tudom nyomonkövetni befektetésem eredményét?

Olyan szolgáltatót érdemes választani, ahol 0-24 órában elérhető az ügyfél nevére szóló on-line felület. Ezen keresztül ellenőrízheti számlájának alakulását akár nap szinten is.

Milyen alapkezelőt érdemes választanom?

A legnagyobb alapkezelőknek komoly presztizsértéke van. Világszerte több, mint 70.000 befektetési alap és több, mint 100.000 kereskedhető részvény és kötvény áll rendelkezésre. A széles kínálat vonzó, de részben nehézséget is jelent a legjobb lehetőség kiválasztása. A közös munka, együttgondolkodás ügyfeleinkkel mindig garancia a sikerre.

Minden ambíció törvényes - kivéve azt, hogy valaki az emberiség nyomorúságát és hiszékenységét kihasználva jusson egyre feljebb

Joseph Conrad

Hogy tudom kiválasztani a legeredményesebb befektetési termékeket?

Az elmúlt 15 év tapasztalatai azt mutatják, hogy az ügyfelek befektetéseik során sok esetben már nem a „Best in Class“ befektetési alapokat, kötvényeket, részvényeket keresik. Nekünk, mint szakértőknek kötelességünk, hogy Önt olyan egyedülálló pozícióba hozzuk, hogy a legjobbak legjobbjait birtokolhassa.

Sokszor úgy érzem, a nyereség mindennél fontosabb!

Az eredményesség a jó befektetés egyik legfőbb ismérve. A versenyszellem minket is hajt, szeretnénk minél jobban teljesíteni ügyefeleinknél. A szabályokat azonban kötelességünk betartani, hiszen ez a hosszútávú üzleti kapcsolat alapja. Mindkét félnek garanciát jelent. Tanácsadóink a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Finanz Markt Aufsicht (FMA) felügyelete mellett dolgoznak. Munkafolyamatainkat a MIFID2 normatívái szerint végezzük. Ezek a jogszabályok köteleznek minket.

Keresem a sexy befektetési lehetőségeket!

Természetesen nem mindenki számára létezik általános megoldás. A világ kitárult, befektetési termékek széles köre érhető el az ügyfelek számára. Ez azonban odafigyelést és megfelelő időráfordítást igényel. Erre kíváló megoldást jelent a Private Banking.

Mi az a Konstruktív Konzultáció? Miért van szükség ígényfelmérésre?

A hagyományos tájékoztatás hátrányainak kiküszöbölésére alakítottuk ki egyedülálló, exclusive ígényfelmérései koncepciónkat. A konstruktív konzultáció, a legkorszerűbb, leghatékonyabb módszer, mely képes biztosítani – tanácsadóknak, ügyfeleknek – egyaránt, az önálló döntéshozatalt. A konstruktív konzultáció módszeréről bátran állítható, hogy a gyakorlatban ad megfelelő alternatív válaszokat a pénzvilágban előforduló legfontosabb kérdésekre, képes kezelni a különböző ügyfeleket.

Miért javasolják az Utógondozási szolgáltatást?

A Portfolife csapatának küldetése, hogy az Ön számára fontos eredmény valósuljon meg. Az eredmény mellett legalább olyan fontos, hogy a közös munka során Ön jól érezze magát, együttműködésünk mindkét fél számára kreatív, inspiráló legyen. Felesleges dolgokkal ne terheljük, csak a lényegre fókuszáljunk!

Mérje fel helyzetét és ismerje fel lehetőségeit!

Jelentkezzen Konstruktív Konzultációnkra Most!

Ajánlott elemzések

Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

Az AT&T a biztonságra összpontosít

Az AT&T bejelentette, hogy megállapodást kötött egy önálló menedzselt kiberbiztonsági szolgáltatási üzletág létrehozásáról. Az új…
Unilever
Kopernikus részvénykosár

Az Unilever szerkezetátalakításba kezd Amerikában

Az Unilever 169 alkalmazottat bocsát el New York-i raktáraiban a szépség- és testápolási termékek gyártásával…
Telemedia részvénykosár
A Wall Street szerint a Nintendo eladása jó ötlet lenne?
portfolife, partner bank, PNGN, sales alapú webfejlesztés, unitedhealth
Healthcare vagyonkezelt részvénykosár
Az UnitedHealth ismét perbe került