Pénze a legjobb helyen...
Kényelmesen lazíthat, mert profi szakemberek veszik le az Ön válláról a pénzügyek okozta stresszt.
Az Ön szolgálatában
Szeretné ha pénze Önért dolgozna mindezt biztonságban?

Pénze a legjobb helyen, az Ön szolgálatában

Kényelmesen lazíthat, mert profi szakemberek veszik le az Ön válláról a pénzügyek okozta stresszt.

Tekintse meg, hogyan találhat megoldást ezekre a problémákra, hogy pénzügyeinek intézése innentől sokkal egyszerűbb legyen.
Mennyire lehetek őszinte és lényegre törő a tanácsadómmal?
Teljes mértékben. Az őszinteség a kulcsa a hosszútávú és produktív kapcsolatnak. Tanácsadóink a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Finanz Markt Aufsicht (FMA) felügyelete mellett dolgoznak. Munkafolyamatainkat a MIFID2 normatívái szerint végezzük. Ezek a jogszabályok köteleznek minket a minden részletre kiterjedő konzultációra. Számunkra a hatékonyság elsőrendű, kerüljük a felesleges köröket!
Hol tudom nyomonkövetni befektetésem eredményét?
Olyan szolgáltatót érdemes választani, ahol 0-24 órában elérhető az ügyfél nevére szóló on-line felület. Ezen keresztül ellenőrízheti számlájának alakulását akár nap szinten is.
Milyen alapkezelőt érdemes választanom?
A legnagyobb alapkezelőknek komoly presztizsértéke van. Világszerte több, mint 70.000 befektetési alap és több, mint 100.000 kereskedhető részvény és kötvény áll rendelkezésre. A széles kínálat vonzó, de részben nehézséget is jelent a legjobb lehetőség kiválasztása. A közös munka, együttgondolkodás ügyfeleinkkel mindig garancia a sikerre.
“A sikerben az a legnehezebb, hogy az embernek mindig sikeresnek kell maradnia”
Irving Berlin
“Minden ambíció törvényes - kivéve azt, hogy valaki az emberiség nyomorúságát és hiszékenységét kihasználva jusson egyre feljebb”
Joseph Conrad
“A sikernek nem titka van, hanem ára”
Arnold Schwarzenegger
Hogy tudom kiválasztani a legeredményesebb befektetési termékeket?
Az elmúlt 15 év tapasztalatai azt mutatják, hogy az ügyfelek befektetéseik során sok esetben már nem a „Best in Class“ befektetési alapokat, kötvényeket, részvényeket keresik. Nekünk, mint szakértőknek kötelességünk, hogy Önt olyan egyedülálló pozícióba hozzuk, hogy a legjobbak legjobbjait birtokolhassa.
Sokszor úgy érzem, a nyereség mindennél fontosabb!
Az eredményesség a jó befektetés egyik legfőbb ismérve. A versenyszellem minket is hajt, szeretnénk minél jobban teljesíteni ügyefeleinknél. A szabályokat azonban kötelességünk betartani, hiszen ez a hosszútávú üzleti kapcsolat alapja. Mindkét félnek garanciát jelent. Tanácsadóink a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Finanz Markt Aufsicht (FMA) felügyelete mellett dolgoznak. Munkafolyamatainkat a MIFID2 normatívái szerint végezzük. Ezek a jogszabályok köteleznek minket.
Keresem a sexy befektetési lehetőségeket!
Természetesen nem mindenki számára létezik általános megoldás. A világ kitárult, befektetési termékek széles köre érhető el az ügyfelek számára. Ez azonban odafigyelést és megfelelő időráfordítást igényel. Erre kíváló megoldást jelent a Private Banking.
Mi az a Konstruktív Konzultáció? Miért van szükség ígényfelmérésre?
A hagyományos tájékoztatás hátrányainak kiküszöbölésére alakítottuk ki egyedülálló, exclusive ígényfelmérései koncepciónkat. A konstruktív konzultáció, a legkorszerűbb, leghatékonyabb módszer, mely képes biztosítani – tanácsadóknak, ügyfeleknek – egyaránt, az önálló döntéshozatalt. A konstruktív konzultáció módszeréről bátran állítható, hogy a gyakorlatban ad megfelelő alternatív válaszokat a pénzvilágban előforduló legfontosabb kérdésekre, képes kezelni a különböző ügyfeleket.
Miért javasolják az Utógondozási szolgáltatást?
A Portfolife csapatának küldetése, hogy az Ön számára fontos eredmény valósuljon meg. Az eredmény mellett legalább olyan fontos, hogy a közös munka során Ön jól érezze magát, együttműködésünk mindkét fél számára kreatív, inspiráló legyen. Felesleges dolgokkal ne terheljük, csak a lényegre fókuszáljunk!

Mérje fel helyzetét és ismerje fel lehetőségeit!

Jelentkezzen Konstruktív Konzultációnkra Most!

Ajánlott elemzések

A piros nyíllal jelölt csúcsig tartó gyors és gyenge korrekció után folytatódik a BYD árfolyamának zuhanása.
A korrekció kifulladása óta a CCI és STS indikátorok határozott eladási jeleket adtak. Az elmúlt hetekben a 161,8%-os Fibo-szint becsülettel támasztotta az árfolyamot, de a

customer_service

Kérdése van? Írjon nekünk és szívesen visszahívjuk

Kollégáink munkanapokon bármikor szívesen állnak rendelkezésére
Visszahívás

“Proaktív kapcsolattartás. Személyes okok miatt nem fordítottam figyelmet a portfóliomra, de a Portfolife tanácsadójával való bizalmi kapcsolat okán mégsem aggódtam, mert Ő mindig jelentkezett, ha szükséges volt. Kapcsolatom tanácsadómmal személyes, árnyalt véleményt adó tanácsadói véleményekkel.”

Kiss-György Szabolcs, Budaörs

“Egy barátom ajánlotta a Portfolife csapatát és úgy tűnik hozzáértő kezekbe kerültem. Az elmúlt időszakban pozitív élményként a pontos tájékoztatást és a segítőkészséget emelném ki.”

Dalos Tamás, Pomáz

“Jó kapcsolatteremtés, rugalmasság, személyes és korrekt kapcsolat, jó szakmai ismeretek és gyors válaszok jellemzik a Portfolife csapatát. A korábbi unit-linked megoldásokon keresztül megismert és megtapasztalt veszteségek utáni, információ hiány miatt bízom, hogy lehet ezt “partner oriental”-an is végezni!”

Dr. Fehér László, Párizs

Küldjön üzenetet!