e-mobilitás

Itt az új Geely-Volvo első környezetbarát autó, ami a Tesla riválisa lehet?

By március 3, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A Polestar a Volvo csapata által fejlesztett elektromos/hibrid széria, melyből már két autó is bemutatásra került.

Igen ígéretesnek tűnik mindkét jármű teljesítmény és dizájn szempontjából is, így nem gondoltuk volna, hogy valamelyik radikálisan megváltozhat majd a további verzióknál. Viszont a napokban kikerült a legújabb darab, Polestar Precept néven, ami külsőre teljesen olyan, mintha egy Tesla Model-t utánozná. Ez az első új szériás járműve a Geely-hez tartozó vállalatnak, a Volvo nemsokára már teljes mértékben össze lesz vonva az anyavállalattal. A vállalat mérnökei egyedi, eddig még nem alkalmazott módszerrel alakították ki a kocsi belső terét. Nem mindennapi, hogy újrahasznosított PET palackokból készüljön egy járműnek a kárpitja. Be kell vallani, hihetetlenül hasznos lenne ezt a technológiát alkalmazni minden autógyártónak, főként környezetvédelmi szempontból.

A Geely Automobily a bekövetkezett negatív események hatására és a jövőbeli kisebb cégek felvásárlása miatt a vállalat 13,29%-os veszteséggel zárta a hetet.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!