Egyedi kötvények

Ismét 3,75%-os dollár értékben fizet a Ralph Lauren kamatot kötvényei után

By március 24, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
Több befektető kezdett kiábrándulni a napokban az amerikai és európai részvényekből és fordult a vállalati kötvények felé.

Elsődleges szempont a biztonság és a kamat. A napokban lettek ezek a befektetők arra figyelmesek, hogy a Ralph Lauren vállalat kötvénye ismét jó vételnek tűnik, hiszen a vállalati kötvény árfolyama ismét kibocsátás körüli árfolyam körüli árfolyamra érkezett meg. A Ralph Lauren kötvénye ezen a héten 100,15 pontos árfolyamon tartózkodott. Ami azt jelenti, hogy aki 5 évre szeretne, fix kamatot biztonsággal azoknak igen megfelelő lehet az időpont a vásárlásra.

Ralph Lauren egy amerikai divattervező és üzleti ügyvezető igazgató a ma is ismert a Ralph Lauren Corporation-nél.

Lauren 2015 szeptemberében lemondott a cég vezérigazgatói posztjáról, de továbbra is ügyvezető elnöke és kreatív vezérigazgatója. 2019-től a Forbes becslése szerint vagyona 6,3 milliárd dollár, ami Ralph Lauren-t Amerika 102. leggazdagabb emberévé teszi. 1962-től 1964-ig Lauren az Egyesült Államok hadseregében szolgált, majd rövid ideig a Brooks Brothersnél dolgozott, mint értékesítési asszisztens, mielőtt nyakkendő eladó lett. Ralph Lauren 1967-ben alapította meg vállalatát korábbi kapcsolatai révén, ekkor 28 éves volt. Ralph Lauren 1986-ban nyitotta meg első nagyobb üzletét a Rhinelander kastélyban, a Madison Avenue-n és a New York City 72. utcájában. Majd 1992-ben bevezette nagy márkáját a Polo Sport sorozatot.

1997. június 12-én a társaság nyilvános részvénytársasággá vált a New York-i Értéktőzsdén.

1999 márciusában nyílt meg Chicagóban, egy újonnan épített épületben a legnagyobb Ralph Lauren üzlet és étterem, mivel vendéglátásba is belekezdett. Ezt 2015-ben további két további étterem megnyitása követte. A társaság 2000-ben elindította hivatalos weboldalát és online üzletét az RL Media polo.com címen 2015. szeptember 29-én a cég bejelentette, hogy Stefan Larsson helyettesíti a társaság alapítóját, Ralph Lauren megmarad kreatív és ügyvezető igazgatónak. A vállalat 2018. szeptember 8-án ünnepelte márkájának 50. évfordulóját egy nagyszabású divatbemutatón a Central Parkban. A bemutatón többek közt Hillary Clinton, Robert DeNiro, Oprah Winfrey és Kanye West is fellépett.

Ugyanekkor ebben az évben bővítésre és felújításra kötvényeket bocsátott ki 2025 szeptemberi lejárattal, ami ügyfeleik és a befektetők számára évi 3,75%-os fix kamatot fizet dollárban a vállalat .

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!