A Geely Auto árfolyama végül nem indult el a korábbi elemzésemben bemutatott, lehetséges Elliott-ciklus „A” pontja felé.

Geely Auto – Technikailag ennek legfőbb oka, hogy az időtartományban túl hamar jelölődött ki a következő markáns aljpont és emiatt csak minimális korrekciót hajtott végre az emelkedés során. Jelenleg eléggé közel állunk ahhoz, hogy az 5-ös pont valóban kijelölésre kerüljön és beinduljon egy markánsabb emelkedő hullám. A teljes korábbi emelkedésre vetített 61,8%-os Fibonacci-szintnél, a trendcsatorna aljával történő metszéspont környékén várható ennek helye és ideje.

Továbbra is támaszt jelent a csatorna alsó szára, illetve az előbb említett 61,8%-os Fibo-szint, melyeknek elesése további komoly árfolyamcsökkenést eredményezhet. Ellenállás a korábbi aljaknál, csúcsoknál, illetve a trendcsatorna felső száránál várhatóak. Az indikátorok közül a CCI és STS eladásba billentek a rövid életű vételi jelzés után, az RSI pedig továbbra is vételen áll, de a dinamikája alapján inkább mégse nevezném pozitívnak a longosok számára.

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!