Rendhagyó interjú sorozat készül a Partner Bank ügyfeleivel, amelyben szeretnénk megmutatni, hogy látnak bennünket azok, akik már bizalmat szavaztak a Partner Banknak. Pénzügyi tanácsadóinknak és a bank egyedülálló előtakarékossági szolgáltatásainak köszönhetően megtakarításuk biztonságban van és folyamatosan gyarapodik. Sorozatunk következő részében Prokaj Károly tanácsadónk újabb ügyfelét kérdeztük.

Hol hallott először a Partner Bankról?

Konkrétan a Partner Bankról nem hallottam, hanem volt egyszer egy befektetésem a családon keresztül, és csak az volt a lényeg, hogy egy olyan céggel álljak kapcsolatban, aki olyan típusú részvényekkel is foglalkozik, amiben nekem az akkori befektetésem volt. Így kerültem a Partner Bankhoz. Egy régi befektető vol, aki segített nekem 8-10 évvel ezelőtt.

A magyar szolgáltatókkal szemben miért választotta éppen a Partner Bankot?

Magyar bankot semmiképpen nem szerettem volna. Megmondom őszintén,hogy nagyon félek a magyar befektető cégektől. Ott minden megtörténhet. Hozzá tartozik az is, hogy nekem nagyon tetszett a tanácsadó hozzáállása.Volt egy videokonferencia, a Károly ragaszkodott hozzá, hogy nézzünk át mindent, beszéljünk át mindent és nekem ez nagyon szimpatikus volt. Elmondta a reális lehetőségeket és nem kecsegtetett hamis illúziókkal. Láttam benne a realitást.Igazság szerint én nagyon félek már a befektetésektől mert több ismerősöm is nagyon sok pénzt bukott el, ezért én nagyon körültekintően jártam el.

Mi a Bank legszimpatikusabb szolgáltatása?

Legfőképpen a portfólió jelentés. Velősen, röviden, lényegre törően le van írva minden. Ezt körülbelül két hetente kapom meg. Minden le van írva ezekben a jelentésekben, meg lehet nyitni ahová nekem be van fektetve a pénzem és néhány mondatban látom, hogy ki hol tart és kivel mi történik. Ha valamivel nem vagyok tisztában, akkor viszont a tanácsadóm tájékoztat róla. Ez nagyon tetszik.

Miben adott Önnek többet a Partner Bank, a többi bankhoz képest?

Sok bankkal ugyan nem állok kapcsolatban, de a többi banknál az volt a jellemző, hogy egészen addig voltam én a kedves ügyfél, amíg nem fizetek. Miután kifizettem a pénzt, mindenki mint az aranyóra eltűnik. Nagyon megnyugtató, hogy a Partner Banknál ez egyáltalán nem így van.

Mit gondol az utógondozás hasznosságáról?

Maximálisan jó dolognak tartom.

Hogy látja a Partner Bank költségei mennyire versenyképesek a jelen piaci körülmények között?

Szerintem versenyképesek a költségek.

Mi volt az eddigi legnagyobb sikere a Partner Banknál?

Ilyenről még nem nagyon tudok beszámolni,mert csak fél éve vagyok ennél a banknál.

Hogy dolgozik együtt a tanácsadójával?

Nagyon jó vele dolgozni. Amikor nekem kérdésem van mindig felhívom és ő azonnal a rendelkezésemre áll.

Mit tanácsolna azoknak akik még nem kerültek kapcsolatba a Partner Bankkal? Miért ajánlaná ismerőseinek, üzletfeleink a Partner Bankot?

Maximálisan ajánlanám, mivel én úgy gondolom, hogy most egy korrekt céggel sikerült üzletet kötnöm.

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!