Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Diverzifikáció a Medtronic-nál

By január 21, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A Medtronic-ot, az orvostechnika egyik globális vezetőjét, hatalmas kitüntetés ért a 2020-as Catalyst-díjátadón, amely során elismerték a vállalat úttörő kezdeményezéseit, amelyeket azért tett, hogy támogassa a női egyenjogúságot a munkahelyeken.

A Medtronic elismerésben részesül a vállalat női hálózat kialakításában, a Nők a tudományban és a műszaki tudományban tett akciói miatt, mely MWN néven lett közismert. A vállalat munkavállalói igen diverzifikáltak, ami a vállalat vezérigazgatója szerint hatalmas stratégiai előnyökkel jár. Az MWN 68 országban több mint 15.000 taggal rendelkezik, akik vezetői és funkcionális tapasztalatokat szereznek karrierjük során. Az MWN stratégiái 2013 óta vannak érvényben a vállalatnál. Ezen időszak óta a szakértők elmondása szerint jelentősen megnőtt a vállalat teljesítménye minden területen. Napjainkban a Medtronic terápiai osztályának dolgozói 40%-ban női alkalmazottakból vagy főnökökből áll össze.

Az olasz vállalat részvényei 107,85 eurón áron zárták a hetet.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!