Befektetése megbízható

Köztudott, hogy a svájci és osztrák bankok sokkal biztonságosabbak, mint a magyar pénzintézetek. Számláját ezekben az országokban kezeljük, így befektetése garantáltan biztonságban lesz. Külön figyelünk arra, hogy ne engedjük el a kezét szerződéskötés után sem. 
akár egy svájci óra
Elege van az amatőrökből és végre profikkal dolgozna?

Befektetése megbízható mint egy svájci óra

Befektetése garantáltan biztonságban lesz. Figyelünk arra, hogy ne engedjük el a kezét szerződés után sem. 

Tekintse meg, hogyan találhat megoldást ezekre a problémákra, hogy pénzügyeinek intézése innentől sokkal egyszerűbb legyen.

Hogy történnek meg a befektetési alapok kiválasztásai?

A befektetési alapok világszerte közkedvelt befektetési termékek, népszerűségük töretlen. Az ügyfél számára megfelelő alap kiválasztásakor a következő szempontokat vesszük figyelembe: abszolút és relatív teljesítményadatok, független rating, volumen és piaci kapitalizáció, chart technika, mérleg- és pénzügyi mutatók, klasszikus minőségi jegyek, mint pl. fenntarthatóság, piacvezetőség, hírnév, méretgazdaságosság, költséghatékonyság, kockázatok megosztása, likviditás, szakértelem, nyilvánosság, biztonság.

Mit kell ahhoz tennem, hogy a legjobb döntést tudjam meghozni?

Tapasztalataink alapján ügyfeleinknek az egyik legfontosabb szempont, hogy érezzék, hogy a lehetőségekhez képest a lehető legjobb döntést hozták meg. Ehhez szükséges, hogy független szempontok alapján tudjanak döntést hozni. Ebben a folyamatban tanácsadóink segítik az ügyfelet, rendelkezésére bocsátják a szükséges adatokat, információkat. Lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára, hogy konkrét, független elemzéseket kapjanak kiválasztott befektetési termékeikkel, stratégiájukkal kapcsolatban. Ezek iránytűként használhatóak számukra, hogy logikusan átgondolva, a lényeget kiemelve hozhassanak önálló döntést.

Milyen hozzáadott értéket tud biztosítani a számomra egy Tanácsadó?

A Portfolife csapatát nem csak az értékpapírpiacon eltöltött 15 év különbözteti meg a piacon dolgozó más közvetítő cégektől, hanem az a hozzáadott érték, amit ezen idő alatt elsajátítottak a tanácsadó kollegák. A kapcsolattartások nem a megszokott, sematikus mederben folynak, hanem törekszünk rá, hogy az ügyféllel együtt gondolkodjunk, közösen fejlődjünk. Pontosan mérjük fel azt, hogy különböző ügyfeleknek különböző igényei lehetnek és ezeknek az eltérő igények tudjunk megfelelni. Nálunk minden területnek megvan a maga specialistája!

“A megismerés első lépésekent el kell dobnunk a cimkéket.”
Eudora Welty
“Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, és megtalálja a munkát, amit szeretni fog.”
Szent-Györgyi Albert
“Gondolkodj bátran, ne félj attól, hogy hibákat követsz el! Tartsd nyitva a szemed, az apró részleteket is vedd észre, és legyél mindenben mértéktartó, céljaidat kivéve.”
Szent-Györgyi Albert
“A fizikai fogalmak az emberi elme szabad alkotásai, és nem kizárólag a külvilág határozza meg őket, bármennyire is úgy tűnik”
Albert Einstein
“Mivel nem lehetünk univerzálisak, és nem tudhatunk mindenről minden megtudhatót, legalább egy keveset kell tudnunk mindenről”
Pascal
Hogyan garantálható számomra az önálló, független döntés lehetősége?

Tapasztalataink alapján bátran állíthatom, hogy minden ügyfél számára elsődleges a saját, Önálló, független döntés meghozatala. Csapatunk a döntéshez vezető úton maximálisan tud támogatást nyújtani, de a végső gólt Ön rúgja be! Mi nem döntünk ügyfeleink helyett!

Probléma megoldás centrikus tanácsadóval tudok együtt dolgozni?

Csapatunkban dolgozó kollegáinkat számos szempontot figyelembe véve válogattuk ki. Másként megfogalmazva minden esetben “posztra igazoltunk”. Különböző területekkel, különböző típusú ügyfelekkel más és más specialista foglakozik. Ha szükséges a közös munka során a folyamatokba több szakértőt is bevonunk.

A helyes döntés meghozatalához minden információra szükség van?

Ügyfeleinkkel egyenesen és őszintén beszélünk. A jó döntéshez szükséges, hogy az információk transzparensek és átláthatóak legyenek. Ezt a konstruktív konzultáció során a legkorszerűbb, leghatékonyabb módszerrel biztosítjuk. A konstruktív konzultáció módszeréről bátran állítható, hogy a gyakorlatban ad megfelelő válaszokat a pénzvilágban előforduló legfontosabb kérdésekre. Igazi különlegessége, hogy a teljes konzultációs folyamatot rögzíti és ezt Ön írásban is megkapja. Így ha döntés meghozatala előtt még szeretné újra elemezni az elhangzottakat minden lehetősége megvan rá!

Szeretné megtudni, hogyan teljesítenek a különböző papírok ?

Tekintse meg a összehasonlító táblázatunkat!

SPB EQUILOR OTP CONCORDE PARTNER BANK ERSTE CIB
Számlanyitás díjmentes 10000,Ft- díjmentes díjmentes díjmentes díjmentes díjmentes
Számlavezetés 500-1500 Ft 2500Ft/negyedév 0,11% - 0,25% (Min 750,Ft-) 799Ft/hó/alszámla 0,1% az árfolyamértékből /negyedév legalább 4,85 EUR (+20%forgalmi adó) és 9 euro negyedévente 9.500/hó, hó utolsó napján ez a privatebanking csomag, értékpapírszámla:350ft/hó/számla fix díj 0,01%/hó állományi díj 330Ft / hó
Vagyonkezelés Egyedi szerződés szerint, az aktuális időszak megkezdésekor esedékes Klasszikus portfoliókezelési szolgáltatás: 0,375% negyedévente +ÁFA / 35% évente+ÁFA Dinamikus portfoliókezelési szolgáltatás: 0,625% negyedévente +ÁFA / 30% évente+ ÁFA az éves átlagos értékpapírállomány 0,1%-a Állomány kezelési díj* 0,8% / év, minimum 50 000 HUF / negyedév (a teljes befektetési portfolio piaci értékére vetítve), dematerializált értkpapírok letétkezelésének díja 10m ft névérték alatt: 0,1%min 2500ft, 10m felett:0,05% min 2500ft 0,4 % a negyedév végi vagyoni érték után 1%/év, a tanácsadás díja időarányosan, naptári negyedévenként, utólag esedékes állományi díj:ft-ban denominált magyar állampapírok és egyéb forintban denominált hitel viszonyt megtestesítő értékpapírok esetén 0,15%/év+kiegészítő állományi díj, külföldi befektetési jegyek, belföldi részvények és nem ft-ban denominált kötvények:0,15%/év+kiegészítő állományi díj, külföldi bef jegyek és részvények:0,15%/év+kieg állományi díj
Tranzakciók Forint átutalás: 0,06% MIN.: 100 Ft MAX.: 35000Ft Deviza átutalás: 0,20% MIN.: 15 EUR - 20 USD - 12 GBP Készpénzfelvétel: kifizetendó összeg 0,25%-a / ingyenes napon belül egyszeri 50 000 Ft-ot meg NEM haladó kp. Felvétel ingyenes Deviza átutalás: utalandó összeg 0,2-0,25% -a MIN.: 20EUR - MAX 110 EUR Forint: 0,8% MIN.: 3000Ft Deviza: 0,8% MIN.: 6000 Ft nincs díj, készpénzfelvétel nincs csak utalás lehetséges Forint: 0 ft Deviza: 0,2% min 10euro+(0,3% max 6.000ft) HUF, EUR, USD: 20000 Ft/trancakció nem HUF, nem EUR, nem USD: 20000 Ft/trancakció KELER DVP: 20000 Ft/trancakció
Adás-vétel 0,5% min. 15.000 Ft kötvények béten, 1,0% min 18000 Ft kötvények külföldi tőzsdéken, Kötvényalapok vételi és eladási díja 1% min 18.000ft, Részvényalapok vételi és eladási díja 2% min 18.000ft, Alternatív, Árupiaci, Ingatlan, Vegyes alapok vételi és eladási díja 2% min 18.000huf befektetési alapok vételi ktg-e 0,75-3%-ig, kibocsátási díj szerint elsődleges forgalombahozatal, aukciós megbízás díja:0,2% min 2130ft, részvény vétel-eladás:0,8% min 3341ft(BÉT),hitelpapír(BÉT)0,5%min 997ft, OTP alapkezelőzrt álta kibocs t+3napos nyíltvégű alapok:1%min997, OTP Ingatlanbefektetési jegy (274 naptári napon belüli visszaváltás esetén az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. további 1,75 % jutalékot számít fel, mely jutalék összeg az Alapot illeti meg), visszaváltá 0,5%max 4985ft, nem otp alapok 1,5-2,2%vételnél és visszaváltásnál is fix hozam jutalék:árfolyambaépítve, jegyzési díj:3%, osztalékbeszedési díj 1%, befektetési jegy forgalmazási jutalék: 1%-10% Befektetési alapok -vétel- eladás: vétel:kibocsátási áron, adás:5 EUR adás: értékpapír tranzakciónként,+idegen költségek Kötvények/ETF/részvények/egyéb értékpapírok: vétel: 5% az árfolyam értékéből kötvények: eladás: 0,75% az árfolyam értékéből legalább 36,30 EUR ETF/részvény/egyéb értékpapírok, pl.:certifikátok: eladás: 1,25% az árfolyam értékéből legalább 36,30 EUR részvénymegbízások(BÉT)0,6%, állampapír-aukcióra beadott ajánlat díja az árfolyamérték 0,1%-a szorozva a lejáratig hátralévő negyedévek számával, de min 1.000ft, állampapír elsődleges forgalomba hozatlal és az azt követp értékesítés során felszámított díj: névérték 1%-a, DKJ :2,5%, fix+kamatkövető kötvényel:2,5%, befektetési alapok:0,5%-3% diszkont kincstárjegyek és magyar államkötvény aukciós vételi díja: 0,50% MIN.: 25000 Ft, egyéb hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok vételi és eladási bizományosi díja másodlagos forgalmoban:0,5% min 25.000, nem forntban denominált max4%min 25.000ft, alapok 0,5%-3%, eladás az alapoknál1000ft-10.000ft, visszaváltási jutalék 0,5% max 5000ft vagy 5-10euro vagy 10usd

Ismerje meg szolgáltatásainkat, jelentkezzen legközelebbi klubbestünkre

Ajánlott elemzések

A piros nyíllal jelölt csúcsig tartó gyors és gyenge korrekció után folytatódik a BYD árfolyamának zuhanása.
A korrekció kifulladása óta a CCI és STS indikátorok határozott eladási jeleket adtak. Az elmúlt hetekben a 161,8%-os Fibo-szint becsülettel támasztotta az árfolyamot, de a

A Geely Auto árfolyama végül nem indult el a korábbi elemzésemben bemutatott, lehetséges Elliott-ciklus „A” pontja felé.
Geely Auto - Technikailag ennek legfőbb oka, hogy az időtartományban túl hamar jelölődött ki a következő markáns aljpont és emiatt csak minimális korrekciót hajtott

customer_service

Kérdése van? Írjon nekünk és szívesen visszahívjuk

Kollégáink munkanapokon bármikor szívesen állnak rendelkezésére
Visszahívás

newsletter

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Értesüljön a legfrissebb híreinkről!
Feliratkozom

Amit a kötvényről tudnia kell

kotvenyek

Töltse le eBookunkat és ismerje meg a kötvények világát!
Letöltés

“Sok olyan dolgot hallottam a Portfolife csapatától, ami eddig ismeretlen volt a számomra. Mindezt tárgyilagosan és lényegre törőe tették. Világossá vált az is a számomra, hogy a kevés információt, amivel rendelkezem bővítenem kell.”

Szvezsényi László, Vértessomló

“Egy kísérletet tettem, és eddig nem csalódtam nagyot. Összeségében pozitív a tapasztalatom, hiszen a portfólióm értéke nő, nem utolsó sorban aktív segítséget kaptam az adózási kérdéseim megoldásában.”

Jászai Gyula, Budapest

Küldjön üzenetet!