Befektetése megbízható

Köztudott, hogy a svájci és osztrák bankok sokkal biztonságosabbak, mint a magyar pénzintézetek. Számláját ezekben az országokban kezeljük, így befektetése garantáltan biztonságban lesz. Külön figyelünk arra, hogy ne engedjük el a kezét szerződéskötés után sem. 
akár egy svájci óra
Elege van az amatőrökből és végre profikkal dolgozna?

Befektetése megbízható mint egy svájci óra

Befektetése garantáltan biztonságban lesz. Figyelünk arra, hogy ne engedjük el a kezét szerződés után sem. 

Tekintse meg, hogyan találhat megoldást ezekre a problémákra, hogy pénzügyeinek intézése innentől sokkal egyszerűbb legyen.

Hogy történnek meg a befektetési alapok kiválasztásai?

A befektetési alapok világszerte közkedvelt befektetési termékek, népszerűségük töretlen. Az ügyfél számára megfelelő alap kiválasztásakor a következő szempontokat vesszük figyelembe: abszolút és relatív teljesítményadatok, független rating, volumen és piaci kapitalizáció, chart technika, mérleg- és pénzügyi mutatók, klasszikus minőségi jegyek, mint pl. fenntarthatóság, piacvezetőség, hírnév, méretgazdaságosság, költséghatékonyság, kockázatok megosztása, likviditás, szakértelem, nyilvánosság, biztonság.

Mit kell ahhoz tennem, hogy a legjobb döntést tudjam meghozni?

Tapasztalataink alapján ügyfeleinknek az egyik legfontosabb szempont, hogy érezzék, hogy a lehetőségekhez képest a lehető legjobb döntést hozták meg. Ehhez szükséges, hogy független szempontok alapján tudjanak döntést hozni. Ebben a folyamatban tanácsadóink segítik az ügyfelet, rendelkezésére bocsátják a szükséges adatokat, információkat. Lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára, hogy konkrét, független elemzéseket kapjanak kiválasztott befektetési termékeikkel, stratégiájukkal kapcsolatban. Ezek iránytűként használhatóak számukra, hogy logikusan átgondolva, a lényeget kiemelve hozhassanak önálló döntést.

Milyen hozzáadott értéket tud biztosítani a számomra egy Tanácsadó?

A Portfolife csapatát nem csak az értékpapírpiacon eltöltött 15 év különbözteti meg a piacon dolgozó más közvetítő cégektől, hanem az a hozzáadott érték, amit ezen idő alatt elsajátítottak a tanácsadó kollegák. A kapcsolattartások nem a megszokott, sematikus mederben folynak, hanem törekszünk rá, hogy az ügyféllel együtt gondolkodjunk, közösen fejlődjünk. Pontosan mérjük fel azt, hogy különböző ügyfeleknek különböző igényei lehetnek és ezeknek az eltérő igények tudjunk megfelelni. Nálunk minden területnek megvan a maga specialistája!

“A megismerés első lépésekent el kell dobnunk a cimkéket.”
Eudora Welty
“Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, és megtalálja a munkát, amit szeretni fog.”
Szent-Györgyi Albert
“Gondolkodj bátran, ne félj attól, hogy hibákat követsz el! Tartsd nyitva a szemed, az apró részleteket is vedd észre, és legyél mindenben mértéktartó, céljaidat kivéve.”
Szent-Györgyi Albert
“A fizikai fogalmak az emberi elme szabad alkotásai, és nem kizárólag a külvilág határozza meg őket, bármennyire is úgy tűnik”
Albert Einstein
“Mivel nem lehetünk univerzálisak, és nem tudhatunk mindenről minden megtudhatót, legalább egy keveset kell tudnunk mindenről”
Pascal
Hogyan garantálható számomra az önálló, független döntés lehetősége?

Tapasztalataink alapján bátran állíthatom, hogy minden ügyfél számára elsődleges a saját, Önálló, független döntés meghozatala. Csapatunk a döntéshez vezető úton maximálisan tud támogatást nyújtani, de a végső gólt Ön rúgja be! Mi nem döntünk ügyfeleink helyett!

Probléma megoldás centrikus tanácsadóval tudok együtt dolgozni?

Csapatunkban dolgozó kollegáinkat számos szempontot figyelembe véve válogattuk ki. Másként megfogalmazva minden esetben “posztra igazoltunk”. Különböző területekkel, különböző típusú ügyfelekkel más és más specialista foglakozik. Ha szükséges a közös munka során a folyamatokba több szakértőt is bevonunk.

A helyes döntés meghozatalához minden információra szükség van?

Ügyfeleinkkel egyenesen és őszintén beszélünk. A jó döntéshez szükséges, hogy az információk transzparensek és átláthatóak legyenek. Ezt a konstruktív konzultáció során a legkorszerűbb, leghatékonyabb módszerrel biztosítjuk. A konstruktív konzultáció módszeréről bátran állítható, hogy a gyakorlatban ad megfelelő válaszokat a pénzvilágban előforduló legfontosabb kérdésekre. Igazi különlegessége, hogy a teljes konzultációs folyamatot rögzíti és ezt Ön írásban is megkapja. Így ha döntés meghozatala előtt még szeretné újra elemezni az elhangzottakat minden lehetősége megvan rá!

Ismerje meg szolgáltatásainkat, tekintse meg korábbi klubestek összefoglalóit.

Ajánlott elemzések

A piros nyíllal jelölt csúcsig tartó gyors és gyenge korrekció után folytatódik a BYD árfolyamának zuhanása.
A korrekció kifulladása óta a CCI és STS indikátorok határozott eladási jeleket adtak. Az elmúlt hetekben a 161,8%-os Fibo-szint becsülettel támasztotta az árfolyamot, de a

customer_service

Kérdése van? Írjon nekünk és szívesen visszahívjuk

Kollégáink munkanapokon bármikor szívesen állnak rendelkezésére
Visszahívás

newsletter

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Értesüljön a legfrissebb híreinkről!
Feliratkozom

Amit a kötvényről tudnia kell

kotvenyek

Töltse le eBookunkat és ismerje meg a kötvények világát!
Letöltés

“Sok olyan dolgot hallottam a Portfolife csapatától, ami eddig ismeretlen volt a számomra. Mindezt tárgyilagosan és lényegre törőe tették. Világossá vált az is a számomra, hogy a kevés információt, amivel rendelkezem bővítenem kell.”

Szvezsényi László, Vértessomló

“Egy kísérletet tettem, és eddig nem csalódtam nagyot. Összeségében pozitív a tapasztalatom, hiszen a portfólióm értéke nő, nem utolsó sorban aktív segítséget kaptam az adózási kérdéseim megoldásában.”

Jászai Gyula, Budapest

Küldjön üzenetet!