Tekintse meg, hogyan találhat megoldást ezekre a problémákra, hogy pénzügyeinek intézése innentől sokkal egyszerűbb legyen.

Hogy történnek meg a befektetési alapok kiválasztásai?

A befektetési alapok világszerte közkedvelt befektetési termékek, népszerűségük töretlen. Az ügyfél számára megfelelő alap kiválasztásakor a következő szempontokat vesszük figyelembe: abszolút és relatív teljesítményadatok, független rating, volumen és piaci kapitalizáció, chart technika, mérleg- és pénzügyi mutatók, klasszikus minőségi jegyek, mint pl. fenntarthatóság, piacvezetőség, hírnév, méretgazdaságosság, költséghatékonyság, kockázatok megosztása, likviditás, szakértelem, nyilvánosság, biztonság.

Mit kell ahhoz tennem, hogy a legjobb döntést tudjam meghozni?

Tapasztalataink alapján ügyfeleinknek az egyik legfontosabb szempont, hogy érezzék, hogy a lehetőségekhez képest a lehető legjobb döntést hozták meg. Ehhez szükséges, hogy független szempontok alapján tudjanak döntést hozni. Ebben a folyamatban tanácsadóink segítik az ügyfelet, rendelkezésére bocsátják a szükséges adatokat, információkat. Lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára, hogy konkrét, független elemzéseket kapjanak kiválasztott befektetési termékeikkel, stratégiájukkal kapcsolatban. Ezek iránytűként használhatóak számukra, hogy logikusan átgondolva, a lényeget kiemelve hozhassanak önálló döntést.

Milyen hozzáadott értéket tud biztosítani a számomra egy Tanácsadó?

A Portfolife csapatát nem csak az értékpapírpiacon eltöltött 15 év különbözteti meg a piacon dolgozó más közvetítő cégektől, hanem az a hozzáadott érték, amit ezen idő alatt elsajátítottak a tanácsadó kollegák. A kapcsolattartások nem a megszokott, sematikus mederben folynak, hanem törekszünk rá, hogy az ügyféllel együtt gondolkodjunk, közösen fejlődjünk. Pontosan mérjük fel azt, hogy különböző ügyfeleknek különböző igényei lehetnek és ezeknek az eltérő igények tudjunk megfelelni. Nálunk minden területnek megvan a maga specialistája!

“Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, és megtalálja a munkát, amit szeretni fog.”

Szent-Györgyi Albert

Hogyan garantálható számomra az önálló, független döntés lehetősége?

Tapasztalataink alapján bátran állíthatom, hogy minden ügyfél számára elsődleges a saját, Önálló, független döntés meghozatala. Csapatunk a döntéshez vezető úton maximálisan tud támogatást nyújtani, de a végső gólt Ön rúgja be! Mi nem döntünk ügyfeleink helyett!

Probléma megoldás centrikus tanácsadóval tudok együtt dolgozni?

Csapatunkban dolgozó kollegáinkat számos szempontot figyelembe véve válogattuk ki. Másként megfogalmazva minden esetben “posztra igazoltunk”. Különböző területekkel, különböző típusú ügyfelekkel más és más specialista foglakozik. Ha szükséges a közös munka során a folyamatokba több szakértőt is bevonunk.

A helyes döntés meghozatalához minden információra szükség van?

Ügyfeleinkkel egyenesen és őszintén beszélünk. A jó döntéshez szükséges, hogy az információk transzparensek és átláthatóak legyenek. Ezt a konstruktív konzultáció során a legkorszerűbb, leghatékonyabb módszerrel biztosítjuk. A konstruktív konzultáció módszeréről bátran állítható, hogy a gyakorlatban ad megfelelő válaszokat a pénzvilágban előforduló legfontosabb kérdésekre. Igazi különlegessége, hogy a teljes konzultációs folyamatot rögzíti és ezt Ön írásban is megkapja. Így ha döntés meghozatala előtt még szeretné újra elemezni az elhangzottakat minden lehetősége megvan rá!

Ismerje meg szolgáltatásainkat, tekintse meg korábbi klubestek összefoglalóit.

Tekintse meg, hogyan fektetnek be a nagyok!

Ajánlott elemzések