Az Unilever márkája, a Rexona új Breaking Limits programot indított, amelynek célja, hogy megünnepelje a sport erejét a társadalmi változások és a közösség fejlődésének ösztönzésében.

A program célja, hogy támogassa az Unilever elkötelezettségét az egészség és a közérzet javítása és a mozgás ösztönzése mellett, valamint 2030-ig évi 1 milliárd ember elérését. Az április 6-án, a fejlesztés és a béke sportjának nemzetközi napján indított program a sportot és a fizikai aktivitást használja fel arra, hogy „felkészítse a fiatalokat a korlátok leküzdésében”.

Az Unilever részvényárfolyama ezen a héten 0,79%-ot emelkedett. Az Unilever multinacionális vállalat 2025-re a felére akarja csökkenteni a közvetlen működéséből származó hulladékot. Ezenkívül a héten derült ki, hogy az Unilever 15 millió dollárt fektetett be a Closed Loop Leadership Fundba, a New York-i székhelyű Closed Loop Partners magántőke-alapjába, amelynek célja az Egyesült Államok támogatása a fogyasztási szektorban, illetve az újrafeldolgozási arány növelése és a körkörös gazdaság kiépítése az északi tartományokban.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!