A Plataine bejelentette, hogy digitális gyártási szoftvere integrálódik az SAP Manufacturing Execution (SAP ME) programba.

A két cég közötti megegyezés főként a közepes méretű gyártóknak jelent előnyt, akik az SAP rendszerén keresztül irányítják gyártási folyamataikat. Mivel a COVID-19 járvány okozta zavarok a feldolgozóipart átalakulására kényszerítették, világszerte egyre több szervezet fordul a legújabb intelligens technológiákhoz.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 0,69%-ot korrigált. Az SAP részvény vételével kapcsolatban 9 elemző jelentette ki, hogy a vállalat részvényei vételi pozíciókban vannak. A vállalat piaci kapitaizációs tőkéje jelenleg 143.609 millió dollár. A cég vállalati alkalmazásszoftverként, valamint elemző és üzleti intelligencia vállalatként működik világszerte. A társaság három szegmensen keresztül működik: alkalmazások, technológia és szolgáltatások.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!