Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Medtronic vállalatot Fortune díjjal tüntették ki

By január 27, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A Medtronic egészségügyi berendezéseket gyártó vállalat bekerült a Fortune 2020-as világ legelismertebb vállalatainak listájára.

Az orvosi technológia egyik világvezetője az orvostechnikai termékek és berendezések iparának második helyezettje lett a rangsorolás szerint. „Örülünk, hogy a Fortune minket választott, megtisztelő ilyen elismerésben részesülni “-nyilatkozta Omar Ishrak, a Medtronic elnöke és vezérigazgatója. „A vállalat 90 ezer munkatársa minden nap arra törekszik, hogy innovatív termékeket vigyen a piacra, amellyel elősegítik missziónkat. Így segítik a fájdalom enyhítését a betegeknél, az egészség helyreállítását és az élet meghosszabbítását. Ezt a küldetést felelősségteljesen törekszünk teljesíteni és továbbra is elkötelezettek vagyunk egy olyan vállalat kialakítása iránt, amely méltó a befektetők, alkalmazottak és ügyfelek bizalmára és csodálatára.” A vállalat robottechnológiai fejlesztéseivel szeretne tovább haladni a 2020-as évben a beszámolók alapján, amelynek értéke a 2025-ös évre akár a 25 milliárd dollárt is elérheti.

Az olasz Medtronic részvényárfolyama 107,85 eurón zárt.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!