Kopernikus részvénykosár

Az AptarGroup Kínában terjeszkedik

By 2019.10.13. július 2nd, 2020 No Comments
Az AptarGroup megállapodást kötött 49%-os részesedés megszerzéséről három kínai BTY társasággal, annak érdekében, hogy tőkét szerezzen a gyorsan növekvő ázsiai kozmetikai piacon.

A három társaság, amelyeket együttesen BTY-nek neveznek, a Suzhou Hsing Kwang, a Suqian Hsing Kwang és a Suzhou BTY. A 2002-ben alapított BTY Company egy olyan társaság, amely a színes kozmetikumok, a bőrápolás és az illatanyag piacának elsődleges csomagolásainak tervezésével, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A három létesítmény 900 embert foglalkoztat, és az Aptar gyártóhelye közelében helyezkedik el a kínai Jiangsu tartományban, Suzhouban.

Az üzlet várhatóan ez év végére zárul le, szokásos szabályozási jóváhagyásokkal. A pénzügyi részleteket az ügylet sikeres befejezésekor teszik közzé. A megegyezés alapján vállalat a legújabb innovatív termékek fejlesztéséből és értékesítéséből is profitálhat.

Az AptarGroup vállalat részvényének értéke elérte a 106,25 eurót, a héten 0,71%-ot menetelt előre.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!