Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Az Apple és a Johnson&Johnson szívbetegség gyógyításában is szerepet kaphat

By március 3, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
Az Apple, valamint a Johnson&Johnson gyógyszeripari óriás bejelentette, hogy kedden indít egy új tanulmányt, amelynek célja annak vizsgálata, hogy az Apple Watch képes-e észlelni a szívritmus rendellenességét, illetve tudnak-e ezzel segítséget nyújtani a betegek számára.

A tanulmány főleg az idősebb korosztályra terjed ki, mivel a 65 év felettiek sokkal nagyobb kockázatnak vannak kitéve, mint fiatalabb embertársai. Annak ellenére, hogy egy újabb partnerségnek tűnik ez a két vállalat között, legalább három oka van annak, hogy ez a tanulmány nagy ügy és példátlan lépés mindkét vállalat számára. A Johnson&Johnson orvosi ügyekért felelős alelnöke, azaz Paul Butron szerint, ez a tanulmány egy hatalmas lépés lehet az említett betegség kiküszöbölése érdekében. A cél legalább 150.000 ember toborzása, akiket véletlenszerűen osztanak fel. Illetve a navigált Heartline nevű iPhone alkalmazás lehet az, majd amely egészségügyi oktatást és tippeket nyújt a beteg számára, vagy nekik adják az új Apple Watch-ot.

Az vállalat részvényei ezen a héten 15,90%-ot estek, az Apple vállalat célárat csökkentett a héten a következő negyedévre és bejelentette, hogy az iPhone 12-t később kívánják forgalomba helyezni.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!