Az American Water felkerült a Fortune listájára

Az American Water, az ország legnagyobb nyilvánosan forgalmazott víz- és szennyvízszolgáltató vállalata bejelentette, hogy felkerült a Fortune Modern Board 25 rangsorába, ezzel elismerve igazgatótanácsát az S&P 500-as vállalatok között. M. Susan Hardwick, az American Water elnök-vezérigazgatója rengeteg erőfeszítést tett, hogy a cégnél alapelv legyen a nemek egyenlősége. Az American Water rengeteg innovatív megoldást vezetett be, hogy javítani tudja dolgozói jóllétét és megfelelő szolgáltatást tudjon biztosítani ügyfelei számára. 

Az American Water Works részvényárfolyama ezen a héten 1,62%-ot emelkedett. Az American Water Works első negyedévi eredményét várhatóan a hatékony költséggazdálkodás és a különböző területeken érvényes új vízdíjak tették kedvezővé. A vállalat jóváhagyást kapott a 243 millió dollár értékű, 2023. január 1-jén hatályba lépő új díjtételek bevezetésére, ami valószínűleg pozitívan hatott az első negyedévi eredményére.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!