e-mobilitás

Az Amazon innovatív megoldást vezet be

By április 28, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Az elmúlt hetekben többször is beszámoltunk arról, hogyan is hat az Amazon-ra a Covid-19 okozta világjárvány.

Míg a legtöbb cég teljesen bezárta kapuit, addig az Amazon raktárai–elmondásuk alapján-a legbiztonságosabb óvintézkedések mellett, de folytatják a munkát. Szakértők szerint a megnövekedett online vásárlási ráta miatt hihetetlen nagy felelősség szállt a vállalat vállára, mivel az olyan termékekre, mint a kézfertőtlenítő gélek és maszkok miatt hatalmas kereslet alakult ki az online piactéren is. Jeff Bezos többször is nyilatkozott sajtóközleményekben arról, miszerint a cégnél a legfontosabb az emberek egészsége, ennek ellenére többen is felszólaltak már az Amazon tevékenységei miatt a jelenlegi COVID-19 által alakított helyzetben. A napokban ehhez kapcsolódóan egy új innovatív megoldással állt elő a vállalat, miszerint minden raktárépületét felszereli hőkamerával és így hatékonyabban ki lehet szúrni a lázas dolgozókat.

A vállalat részvényei ezen a héten 3,51%-ot erősödtek. Az Amazon vállalat azért is lehet a jövőben jó megoldás a befektetőknek, mivel a cég az online térben működik és akármilyen válságos helyzetben megfelelő szolgáltatást tud nyújtani a vásárlóknak, ezáltal a befektetőknek is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!