A World Resources Equity Alap célja főként a vegyi anyagok, építőanyagok, fémek és egyéb nyersanyagok, fa- és papírtermékek, valamint tartó- és csomagolóanyagok előállításával, gyártásával, feldolgozásával és forgalmazásával foglalkozó, valamint az energiaforrás-ágazatban világszerte működő vállalatok részvényeibe történő befektetéssel hozam elérése és növekedés biztosítása.

Az Alap olyan vállalatokba is befektethet, amelyek bevételeik nagy részét a fenti tevékenységek finanszírozásából realizálják. Ez az Alap adott esetben nem megfelelő olyan befektetők számára, akik 5 éven belül ki akarják venni az Alapból a pénzüket.

 

Alap pénzneme USD
Az alap indulása 2010.07.26.
ISIN kód LU0505663152

Kockázati szint                                        6-os (7-es skálán)

Teljes nettó eszközérték                       20,82 millió USD

 

 (Grafikon forrása: markets.ft.com)

 

11,6 USD-os árfolyamról indult az idei év és most 12,6 USD-on áll, ami növekedést mutat, viszont a közte lévő időszak nagyon hektikus volt. Általában jellemző ez az Alap görbéjére, ezért is javasolják, hogy legalább 5 éves intervallumban gondolkozó befektetők válasszák. A grafikonon is látható, hogy amilyen jól indult az idei év, utána pár hónap alatt visszaesés történt. Ugyanakkor tud újabb csúcsokat elérni a grafikon görbéje, tehát azoknak való, akik türelmesek és tudják vállalni a kockázatot.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!