A Zillow kiemelkedő név jelenleg is az online ingatlan piacon. A platformon több, mint 135 millió lakás szerepel és naponta több millió felhasználó látogatja meg az oldalt.

A társaság új rendszere is kedvezett eme eredményeknek, mivel a Zillow egyszerűsítette az ingatlanügylet folyamatait a lakáshitelek, a tulajdonjogok és a vásárlások között. A cég azt állítja, hogy az AI rendszere a siker középpontjában állt a testreszabott keresési funkciók, termékkínálatok és a pontos házértékelések biztosításában. A Zillow alig 2%-os hibahatárt állapított meg az AI működése során, így továbbra is igen nagy reményeket fűznek hozzá a jövőben.

A Zillow részvényárfolyama ezen a héten 9,69%-ot esett, viszont egy év alatt 67,47%-ot emelkedett. A Zillow NPS-je és ingatlankereső oldala elég erős. Az értékelési elemzés azt mutatja, hogy a vállalat az elkövetkező években erős kétszámjegyű hozamot hozhat.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!