Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A UnitedHealth növekedést jelentett be

By április 20, 2020 augusztus 14th, 2020 No Comments
Az Egyesült Államok legnagyobb egészségbiztosítója, a UnitedHealth Group, a hét közepén felülmúlta a negyedéves nyereségre számított várakozásait, mely jelentős eredmény, hisz a cég jelentős erőforrásokat használt fel a COVID-19 hatásának felmérései érdekében.

 

A társaság részvényei 2,6%-kal emelkedtek, 277,50 amerikai dollárra. A társaság, az első egészségbiztosítók közé tartozik ezzel, amely nyereséges eredményekről számolt be. Hivatalos tájékoztatójában a cég úgy nyilatkozott, hogy továbbra is várhatóan részvényenkénti 16,25–16,55 dollár korrigált nettó eredményt számít az évre, amelynek középpontja meghaladja az elemzők 16,22 dollárra becsült értékét. A UnitedHealth azon vállalatok közé tartozik, akik megfelelően tudták kezelni a vírust, egészségügyileg és gazdaságilag is egyaránt. Ugyanis az egészségbiztosító a járvány idején kész volt szűréseket, teszteket biztosítani a lakosság számára.

A Dow Jones vezető index csúcsán állt a hét az UnitedHealth Group egészségügyi szolgáltató és egészségbiztosítója, a hétvégére meg is lett az eredménye, hisz 10,25%-ot emelkedett. Mint egészségbiztosító számtalan plusz szolgáltatást vezetett és szeretne bevezetni, hogy mind a járó betegek, mind a kórházi ellátást éves szinten akár pár száz dollárral bárki igénybe tudja venni.

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!