Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

A Unilever ismét a környezetvédelem terén tarol

By június 29, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A Unilever, mely a világ egyik vezető fogyasztási cikkeket gyártó és forgalmazó vállalata, 2039-ig egymilliárd eurót szeretne természetvédelemre és a természeti erőforrások megőrzésére fordítani.

A cég csaknem 400 márka termékeit értékesíti több mint 190 országban. A Unilever már többször is kitűnt környezetvédelmi akcióival és megoldásaival. Innovatív megoldásokat alkalmaz a vállalat, mint például az első 100%-ban újra hasznosítható csomagolóanyag. A Unilever által létrehozott klíma- és természetvédelmi alap olyan munkálatokat fog a jövőben felügyelni és finanszírozni, mint a tájrehabilitáció, újra erdősítés, a szén-dioxid-megkötés, vadon élő állatok védelme és a vizek megóvása. Ezen felül a vállalat bejelentette, hogy 2039-ig minden termékénél el akarja érni a nettó zéró kibocsátást, a felhasznált alapanyagok beszerzésétől egészen a bolti értékesítésig.

A vállalat részvényei 2,18%-ot korrigáltak. A holland Unilever vállalat is kiváló lehetőség egy portfolió elkészítésekor, hiszen a cég a fogyasztási termékek értékesítésében több mint 25 éve vezető szerepet tölt be.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!