Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Stryker gépe csúcsokat mozgatott meg

By február 4, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A hírek és az elemzők szerint is ez volt a legjobb éve a Stryker-nek a robottechnológia értékesítése terén, mióta 2017-ben elindították a programot.

A vállalat által megvásárolt Mako Robotic 8,1%-os növekedést produkált, 14,9 milliárd dolláros éves betétellel. A Stryker ezzel több, mint 20 millió dollárral ugrotta meg a szakértői elvárásokat. A tavalyi év negyedik negyedévében 89 robot került értékesítésre, ami 64%-os növekedést jelent az előző évhez képest. A 2020-as évre tekintve a Stryker 6,5-7,5%-os növekedést jósol magának, ami igen meglepő, mivel tavaly sikerült megugraniuk saját 8,1%-os előrejelzésüket.

A jövőben továbbra is a Mako sebészeti robotjuktól várják el a legnagyobb bevételt, melyből már majdnem 900 darab van forgalomban globálisan. Csak az USA-ban 700 darabot használnak a gépezetből, főleg térdműtéteknél. A vállalat a jövőben szeretné kiterjeszteni a Mako portfólióját, hogy gerincműtétekhez is biztonságosan használható legyen.

Az amerikai Stryker részvényei ezen a héten 1,68%-ot korrigáltak, volt miből, hiszen az utolsó három év alatt 69,6%-ot emelkedtek.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!