A Salesforce felülmúlta az elemzők profitra és bevételre vonatkozó becsléseit negyedik negyedéves pénzügyi jelentésében.

A részvény több mint 3%-ot ugrott a hosszabb kereskedés során. Az első negyedévben a Salesforce 7,37 és 7,38 milliárd dollár közötti bevételre számítanak. A Refinitiv által megkérdezett elemzők 7,26 milliárd dolláros bevételre számítottak. A vállalat frissített iránymutatása a 2023-as pénzügyi évre 32-32,1 milliárd dollár bevételt jelentettek. A Refinitiv által megkérdezett elemzők 31,78 milliárd dolláros bevételre számítanak.

A Salesforce.com részvényárfolyama ezen a héten 0,58%-ot emelkedett. A vállalatnál az utolsó negyedévben a bevételek éves szinten 26%-kal 7,33 milliárd dollárra nőttek, 80 millió dollárral felülmúlva az elemzői becsléseket. A korrigált nettó nyereség 14%-kal 843 millió dollárra, azaz részvényenként 0,84 dollárra csökkent, ami így is kilenc centtel meghaladta az elemzői várakozásokat.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

Szólj hozzá