Kopernikus részvénykosár

A Novartis 1 millió dollárral támogatja az IRC-t

By május 11, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Ahogy a globális COVID-19 világjárvány kezdi elérni a harmadik világ országait, a Nemzetközi Mentőbizottság (IRC) ma bejelentette, hogy Novartis 1 millió dolláros hozzájárulást nyújt a COVID-19 erőfeszítéseihez Ugandában, Kenyában és Szomáliában.

Ez a támogatás hozzájárul a betegség terjedésének enyhítéséhez Kelet-Afrika néhány veszélyeztetett közösségében és biztosítja, hogy az IRC életmentő munkája továbbra is elérje a rászorulókat. David Miliband, a Nemzetközi Mentési Bizottság elnöke és vezérigazgatója elmondta: „Tekintettel a vészhelyzet jellegére, az egészségügyi és gyógyszeripari ágazat döntő szerepet játszik abban, hogy segítsen a frontvonal reagáló szervezeteinek, mint például az IRC, hogy gyorsan tudják felismerni, reagálni a COVID-19-re, megakadályozva annak további terjedését”.

A svájci Novartis vállalat részvényei ezen a héten 80,19 eurón zártak. Hosszútávon a Novartis vállalat részvényei előnyt jelenthetnek a befektetőknek, ugyanis a gyógyszergyártó vállalat stabil tőkével, magas osztalékkal, biztos múlttal és kedvező beruházásokkal rendelkezik.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!