A Linde új petrokémiai projektje

A gázipari nagyvállalat, a Linde egy új, 4 milliárd dolláros petrolkémiai projekttel bővíti a nitrogénellátási portfólióját Indonéziában. A cég egy csaknem 20 éves szerződést írt alá, melyben a Linde vállalta az új vezetékek kiépítését, birtoklását és üzemeltetését a Cilegon Ipari Parkon keresztül. A vállalat közleménye szerint a vezeték 2024 júniusában kerül üzembe, és minden eddigi gázipari tevékenységet felül fog múlni a cég történelmében. 

A Linde részvényárfolyama ezen a héten 2,98%-ot esett, azonban jelenleg jó vételi lehetőség. A Linde plc ipari gáz- és gépipari vállalatként működik Észak- és Dél-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és az ázsiai-csendes-óceáni térségben. A vállalat légköri gázokat, többek között oxigént, nitrogént, argont és ritka gázokat, valamint technológiai gázokat, például szén-dioxidot, héliumot, hidrogént, elektronikai gázokat, speciális gázokat és acetilént kínál.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá