Telemedia részvénykosár

A Facebook Trump-ot támogatja?

By március 9, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A Facebook március elején eltávolított néhány olyan hirdetést, amely Donald Trump elnök újraválasztási kampányáról szól.

A Facebook igen nagy politikai tűz alá került az elmúlt hónapokban, mivel lehetővé tette, hogy a Trump kampány hirdetései mindenki számára megjelenjenek a platformon. Továbbá azt is engedélyezte, hogy az amerikai elnök kongresszusi népszámlálást jelenítsen meg a platformon. „Ez a felmérés elengedhetetlen a csapatunk 2020-as kampánystratégiájához. Szükségünk van hazafias amerikaiakra, mint te, hogy választ adjunk erre a népszámlálásra, így kidolgozhatunk egy nyerő stratégiát az amerikai államnak”-állt a hirdetésekben. A felmérés kérdései között szerepel a felhasználók megkérdezése Trump elnökkel kapcsolatos véleményükről, korukról, nevükről és elérhetőségeikről. A felmérés azt is megkérdezte, hogy milyen hírleveleket olvasnak leginkább.

A Facebook részvényei ezen a héten ismét korrigáltak, így hétvégére a cég részvényei 5,84%-kal lejjebb zártak, azaz 159 eurón.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!