A DHL árat emel Indiában

A DHL Express, a világ vezető nemzetközi expressz szolgáltatója, 6,9 százalékos áremelést jelentett be Indiában 2024-től. A hivatalos közlemény szerint a felárakat is módosítani fogják. A DHL szerint csak éves árkorrekcióval növelhetik hálózatuk rugalmasságát, és a környezet iránti felelősségüket. Az árakat a DHL Express évente módosítja, figyelembe véve az inflációt és a valuta dinamikáját, valamint a szabályozási és biztonsági intézkedésekkel kapcsolatos fejleményeket. A DHL Express több, mint 220 országban érhető el, viszont egyelőre csak India területén jelentették be a hivatalos áremelést. 

A DHL vagyis a Deutsche Post DHL részvénye a héten 2,22%-ot korrigált. A DHL Group határidős osztalékhozama 4,84%. A Deutsche Post nyereségnövekedése a következő években várhatóan a tizenéves tartományban lesz, ami szilárd jövőt jelez. Ez erőteljes pénzforgalmat eredményezhet, ami a részvények értékének növekedéséhez vezethet.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá