GLOBAL HIGH YIELD BONDS

A Consus Real Estate AG és az Ado Properties S.A együttműködése

By június 23, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Consus Real Estate AG egy stratégiai együttműködési megállapodást szeretne az ADO Properties S.A.-val, az ADO-ban meglévő 22% -os stratégiai részesedés megszerzéséről.

Az ADO Properties az opciós szerződés alapján további önkéntes átvételi ajánlatot tesz. A Consus és az ADO Properties stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Consus és az ADO Properties közötti stratégiai partnerség létrehozására.

A vállalat székhelye Berlinben található vezető ingatlanfejlesztő a németországi top 9 városban. A Consus Real Estate AG sikeres 2020 első negyedévével rendelkezik bizonyítva a folyamatos növekedést.

2020 első három hónapjában a Consus teljes bevétele 126 millió EUR volt, és teljes teljesítménye 228 millió EUR volt, ami elsősorban az ingatlanfejlesztésnek tulajdonítható. A társaság folyamatos növekedést ért el az első negyedévben, majd ezt követően bejelentette, hogy előzetesen 4,3 milliárd euró értékben ingatlan eladást terveznek.

A vállalat többek között 2019-ben bocsájtott ki intézményi befektetők részére100.000 eurós címletekben 9,625%-os kamattal kötvényeket. A Partner Bank ezt egy stabil vállalatnak véli és mivel magas kamatot is nyújt, így Global High Yield Bons kötvényében ez a vállalati kötvény megtalálható.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!