Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Az Ecolab globális probléma ellen küzd

By december 22, 2019 július 3rd, 2020 No Comments
Az Ecolab bejelentette, hogy hozzáigazítja működési stratégiáját az Egyesült Államok Globális Compact üzleti célkitűzéséhez, amely arra törekszik, hogy 2030 második félévére 30%-ra, míg 2050-re pedig 0%-ra csökkentse szén-dioxid-kibocsátását.

A társaság elkötelezi magát amellett, hogy kiveszi a részét a globális hőmérséklet emelkedésének 1,5 Celsius-fok vagy annál alacsonyabb szintjének korlátozásában, amelyet az ENSZ szükségesnek tart, hogy elkerüljék az éghajlatváltozás következményeit. „Az éghajlatváltozás sürgős fellépést igényel, és feltétlenül kritikus fontosságú, hogy felgyorsítsuk erőfeszítéseinket annak hatásainak mérséklésére”-mondja Douglas M. Baker, az Ecolab elnöke és vezérigazgatója. „Annak érdekében, hogy elérjük a nettó nulla szén-dioxid-kibocsátást, össze kell dolgoznunk és lendületesen kell fejlesztenünk technológiáinkat.”

Az Ecolab vállalat részvényei a héten 2,39%-ot, míg egy év alatt 30,35%-ot emelkedett, így hétvégére 189,93 dolláron zártak.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!