2024-ben az Amazon és az Alphabet is jó választás lesz a JPMorgan szerint

A JP.Morgan feljegyzése szerint az internetes részvények kilátásai 2024-ben továbbra is kiemelkedőek, és a technológiai cégek továbbra is vezető szerepet töltenek majd be. A bank az Amazont és az Alphabetet nevezte a „legjobb választásnak” a következő évre, azzal érvelve, hogy a bevételnövekedésnek újra fel kell gyorsulnia a két vállalat számára, miközben a haszonkulcsok egyensúlyban maradnak, némi felfelé ívelő lehetőséggel. A JP.Morgan szerint az Amazon rendelkezik a legtöbb előnnyel. A bank 190 dolláros árcélt tűzött ki az e-kereskedelmi óriás számára, ami a jelenlegi szinthez képest 29%-os potenciális emelkedést jelent. 

A JP. Morgan részvényárfolyama ezen a héten 4,23%-ot, míg az Amazon árfolyama 1,56%-ot erősödtek és az Alphabet részvényei viszont 1,48%-ot gyöngültek. Az Amazon jelentős ügyfélérték-ajánlata kevésbé kockázatos befektetéssé teszi. A részvény ár-érték arányos többszöröse a történelmi átlag alatt van.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá