2022 a partnerség éve volt

A Petronas a közelmúltban egyetértési nyilatkozatot kötött az Emerson globális technológiai és szoftvercéggel a digitális átalakulás és szén-dioxid-mentesítési kezdeményezések előmozdítása érdekében. Az elmúlt néhány évben az Emerson már együttműködött a Petronas-szal, hogy azonosítsa a digitalizációs és dekarbonizációs lehetőségeket, miközben lokalizálja az új szolgáltatások portfólióját.

Az FC Barcelona és a Scotiabank megújította partnerségi megállapodását, így a kanadai pénzintézet továbbra is a klub regionális partnere marad Kanada és Latin-Amerika különböző országaiban 2026. június 30-ig. Emellett az LFC és a Coca-Cola egyedi, pénzért nem vásárolható pillanatokat és limitált példányszámú árudíjakat biztosít a klub férfi és női csapatainak egy idén kötött partneri egyezség révén. 

Folytatódik a General Mills és a Foodbank Australia közötti együttműködési program, immáron a harmadik egymást követő évben. A közös erőfeszítés csaknem 10.000 étkezést biztosít a rászorulók számára. A program a beszállítók nyersanyag-adományaira és a logisztikára támaszkodik, hogy biztosítsa a rászoruló ausztrálok állandó élelmiszerellátását.

Az ausztrál OZ Minerals év végén közölte, hogy megállapodást kötött a BHP Grouppal a 9,6 milliárd ausztrál dollár (6,44 milliárd dollár) értékű felvásárlási ajánlatával kapcsolatban, amelyet utóbbi tett a réz- és aranytermelő vállalatra.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá