A Linde hetes chartja pozitív képet fest, ugyanis sikerült a 2015-ös nagy esésből kimásznia, jelenleg az akkor elért csúcs felett tartózkodik az árfolyam.

Egyúttal vissza is tért a kékkel jelölt emelkedő trendcsatornába, vagyis a teljes emelkedés 38,2%-os Fibo-szintjéhez jutott a korrekciós hullám, ami egyúttal fals letörést is jelentett a csatorna számára. Jelenleg erős ellenállás a fél évvel ezelőtti csúcs, messze felette pedig a csatorna felső szára. Támasz a piros szintnél várható. Az indikátorok alapján van még benne lendület, bár némi lefittyedés látható a CCI és az RSI esetében is. Nézzük közelebbről!

Napos chart – A korrekciós leszúrás, amit fals letörésnek neveztem, bő egy hónapig tartott, de az esés már 2017 végén elkezdődött és a zölddel jelölt zászló alakzatban zajlott. Ez bika alakzat, a fennálló emelkedő trend folytatására lehet belőle következtetni. Az alakzatból kitört az árfolyam, közelít a korábbi csúcshoz, aminél erős ellenállásra számíthatunk. Támasz a zászló felső szára, illetve a közelében a három mozgóátlag, melyek itt együtt haladnak. A CCI és RSI indikátorok nagyon készülnek az eladási jelek kiadására és a sztochasztikus oszcillátoron is túlfűtöttség jelei mutatkoznak. Nagy volt az áprilisi gyertya, alaposan befűtötte a kedélyeket. Egy kisebb esés simán benne van most a levegőben.

Küldjön üzenetet!