A Linde hetes chartja pozitív képet fest, ugyanis sikerült a 2015-ös nagy esésből kimásznia, jelenleg az akkor elért csúcs felett tartózkodik az árfolyam.

Egyúttal vissza is tért a kékkel jelölt emelkedő trendcsatornába, vagyis a teljes emelkedés 38,2%-os Fibo-szintjéhez jutott a korrekciós hullám, ami egyúttal fals letörést is jelentett a csatorna számára. Jelenleg erős ellenállás a fél évvel ezelőtti csúcs, messze felette pedig a csatorna felső szára. Támasz a piros szintnél várható. Az indikátorok alapján van még benne lendület, bár némi lefittyedés látható a CCI és az RSI esetében is. Nézzük közelebbről!

Napos chart – A korrekciós leszúrás, amit fals letörésnek neveztem, bő egy hónapig tartott, de az esés már 2017 végén elkezdődött és a zölddel jelölt zászló alakzatban zajlott. Ez bika alakzat, a fennálló emelkedő trend folytatására lehet belőle következtetni. Az alakzatból kitört az árfolyam, közelít a korábbi csúcshoz, aminél erős ellenállásra számíthatunk. Támasz a zászló felső szára, illetve a közelében a három mozgóátlag, melyek itt együtt haladnak. A CCI és RSI indikátorok nagyon készülnek az eladási jelek kiadására és a sztochasztikus oszcillátoron is túlfűtöttség jelei mutatkoznak. Nagy volt az áprilisi gyertya, alaposan befűtötte a kedélyeket. Egy kisebb esés simán benne van most a levegőben.

Küldjön üzenetet!

Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy az oldal Google Analytics követőkódot használ? Amennyiben igen, úgy bővebb tájékoztatást kapunk weboldalunkon történő szokásaidról, ami még nagyobb kihívást jelent számunkra, hogy izgalmasabb fejlesztéseket hozzunk létre. Ha nem járulsz hozzá, az sem gond, hiszen továbbra is ugyanúgy tájékozódhatsz weboldalunkon.