Az Alibaba csoport (BABA) részvények közel 14%-os csökkenést mutatnak a kora januári csúcsaikhoz képest.

Az  Investopedia cikke március 15-én azt írta, hogy az Alibaba részvények kitörtek és emelkedni fognak, viszont pont ennek az ellenkezője történt. A diagramm másodszori megvizsgálásra azt mutatja, hogy az Alibaba részvények 163 dollár körüli támaszt, ami lehet, hogy segíteni fog a részvények emelkedésében, akár 10-15%-ot!!! Azaz a jelen árukhoz (188,75 dollár) képest visszamehet 200 dollárra vagy akár fölé is!

Az elemzők hosszútávon továbbra is jelentős növekedést várnak az Alibabától a következő években. A bevételek 2020-ig, várhatóan 30%-kal, 70,75 milliárd dollára fognak nőni, míg a részvényenkénti osztalék elérheti a 8,5 dollárt. A jelentős növekedési arányok miatt nagyjából 20,8-szorosára becsülik a növekedést 2020-as becslésekhez képest.

Kereseti növekedések

 Alibaba a következő negyedéves eredmények jelentését (május 4-re) várja, és az elemzők minimálisan 44%-os bevétel növekedést várnak (0,91 dollár/részvény), ami nagyon jelentős egy ilyen vállalat számára.

Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy az oldal Google Analytics követőkódot használ? Amennyiben igen, úgy bővebb tájékoztatást kapunk weboldalunkon történő szokásaidról, ami még nagyobb kihívást jelent számunkra, hogy izgalmasabb fejlesztéseket hozzunk létre. Ha nem járulsz hozzá, az sem gond, hiszen továbbra is ugyanúgy tájékozódhatsz weboldalunkon.