Nyitott pozícióink

CallCenteres

Mindened a telefonálás?
A telefonod nélkül nem bírod ki 10 másodpercig sem?
Vagy a telefon nem bírja ki nélküled?
A telefonálás és közötted karmikus a kapcsolat?

Ha mindez igaz, gyere és megtanítunk, hogy keress pénzt az eddigi, sokak szerint időrabló tevékenységedből. Látod, csak jó volt valamire az a sok mobilozás! Sokan azt mondják telefonálni nehéz, érdekes én sosem éreztem még amikor felhívtam a barátnőmet és egy randit kellett vele lebeszélnem. Ha neked sem esik ez az egyszerű feladat a nehezedre, akkor lehet, hogy az első lépcsőt át tudod ugrani. Jelentkezz!

Utána már semmi extra nem vár rád, csak velem kell időpontot egyeztetned, ha adok időpontot akkor közel kerülsz ahhoz, hogy a munka a Tiéd legyen!

Mit adunk? Sosem fogjuk azt mondani, hogy ’NE TELEFONÁLJÁ’ MÁR MEGINT! Fix bérezéssel 1 évre biztos kalkulálhatsz, saját asztal, saját szék, a TELEFON és persze számítógép rajta remek szoftverekkel. A többit a bejutás után, személyesen! OOOOO, eszembe jutott még 2 dolog, legyen legalább egy OKJ-s végzettséged és ne legyél 25 évesnél idősebb!

Személyesen úgyis csak a marketing dominál. Ha a fentiek alapján még nem kattintottál el, akkor sanszos Te vagy a mi emberünk. Ha komolyan gondolod gyere és add el magad!

Munkavégzés helye: òbudai irodánkban
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és egy rövid motivációs levéllel lehet a info@portfolife.hu e-mail címen.