Kopernikus részvénykosár

Essilor és Michelin partneri szerződése a láthatóbb jövőért indul

By november 18, 2019 július 2nd, 2020 No Comments
Az EssilorLuxottica és a francia Michelin kétéves együttműködést jelentett be, közúti közlekedés fejlesztések és a funkcionális gumiabroncsok fontosságának tudatosítása érdekében.

A partnerség azt tervezi, hogy országos és globális szinten fokozza a figyelemfelkeltő kampányokat szemvizsgálatok és gumiabroncs-ellenőrzések révén az alkalmazottak, az ügyfelek és a nyilvánosság számára. Az Essilor International vezérigazgatója, Laurent Vacherot nyilatkozatában elmondta, hogy úgy gondolják, a Michelin és az EssilorLuxottica közötti partnerség egyedülálló lehetőséget teremhet az emberek látása és biztonsága területén. A kommunikáció egyszerű, de erőteljes: készüljön fel, mielőtt elindul az útra, ellenőrizve látását és gumiabroncsait. A rossz látás és az elhasznált gumiabroncsok a közlekedésbiztonság két kockázati tényezője, melyek a közúti balesetek jelentős részét okozzák. A statisztikák szerint a sofőrök majdnem 20%-a látászavarral rendelkezik, melyre a rendszeres látásvizsgálat lenne az egyetlen megoldás.

Az EssilorLuxottica részvényei ezen a héten 2,88%-ot emelkedtek, míg a francia Michelin részvényei 2,79%-ot estek.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!