Kopernikus részvénykosár

Az Unilever környezetbarát technológia fejlesztésébe kezd

By január 14, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
Az angol Mondi csomagoló- és papírgyártó vállalat újabb együttműködést kötött a holland Unilever vállalattal egy új csomagolási megoldás kifejlesztésében, mely mind gazdaságilag, mind környezetvédelmileg előnyösebb lesz a vállalat számára.

A partnerség részeként a Kalenobel-ben található Mondi csomagolóüzem újrahasznosítható műanyag csomagolószereket gyárt az Unilever Knorr levespor termékéhez. A vállalatok közötti partnerség 2018 januárjáig nyúlik vissza, amikor is a két vállalat felvetette az ötletét az újrahasznosítható termékek forgalmazására. Az új csomagolás amellett, hogy gazdaságilag nem kerül jelentősen többe a vállalatnak, nem befolyásolja a gyártógépsorok struktúráját. Cüneyt Karci, a Mondi ügyvezető igazgatója elmondta: „Ügyfél-központú megközelítést alkalmazunk a Mondi-ban, ahol az ügyfelekkel együttműködve fejleszthetjük tovább technológiáinkat. Ezzel a beruházással egy újabb lépést teszünk a fenntartható fejlődés elérése érdekében.”

Az Unilever részvényei ezen a héten 2,04%-ot korrigáltak, míg az utóbbi három év alatt 29,56%-ot emelkedtek a vállalat részvényei.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!