e-mobilitás

Az Nvidia jövőbeli tervei

By 2019.12.16. július 3rd, 2020 No Comments
A 3D-s játékvilág kifejlesztése egyszerűsítésére törekszik az Nvidia, jelent meg a napokban egy kutatásból, szerintük ez ugyanolyan fontos, mint a mobiltelefonokkal a képkészítés.

Az Nvidia kutatói nemrégiben fejlesztettek ki olyan AI-rendszert, amely képes a teljes 3D-s modell kialakítására bármely 2D-képből. A „DIB-R” elnevezésű AI minden 2D objektumról képet készít és megpróbálja összerakni, hogyan néz ki három dimenzióban. Ez magába foglalja a világítás, a textúra és a mélységek tanulmányozását egy kétdimenziós rajznál. A további fejlesztésekkel a kutatók remélik, hogy kibővítik a DIB-R-t olyan funkciókkal, mellyel szinte egy teljesen új virtuális valóságot képesek majd kialakítani. Egy nap, a csapat reméli, hogy egy ilyen rendszer lehetővé teszi az AI számára, hogy milliszekundumok alatt teljesen magával ragadó 3D-s világokat hozzon létre, csak fényképeket használva.

Az Nvidia részvényei ezen a héten 5,6%-ot emelkedtek.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!