Az irányítás az Ön kezében marad

Tanácsadója minden információt megoszt Önnel és bármilyen kérdésére választ ad szerződéskötés elött és után. Befektetését bármikor átszervezheti, bármikor felmondhatja, biztonságát a legszigorúbb nyugat-európai normák és a legbiztonságosabb bankok garantálják. 

Az irányítás az Ön kezében marad

Tudni akarja, hogyan dolgozhat Önért a pénze?

Az irányitás az Ön kezében marad

Mindent megosztunk Önnel és válaszolunk kérdésére szerződés után is. Befektetését bármikor átszervezheti.

Tekintse meg, hogyan találhat megoldást ezekre a problémákra, hogy pénzügyeinek intézése innentől sokkal egyszerűbb legyen.

Mi történik, ha a tanácsadóm elhagyta a pénzügyi szakmát és kapcsolattartó nélkül maradok?

A tapasztalatunk az, hogy tőkepiacon kevésbé jellemző a fluktuáció, mint más pénzügyi területeken. Csapatunk kollégáinak pénzügyi pályán eltöltött éveinek átlaga meghaladja a 10 évet. A szakmaiság, hozzáértés garantált, sőt egyedi utógondozási szolgáltatásunkkal a folyamatos kapcsolattartás is biztosított. Számunkra az egyik legfontosabb törekvés, hogy Ügyfeleink biztonságban érezzék magukat, és mindig legyen kihez fordulni a kérdésekkel.

Mi a garancia arra, hogy mindig egyenes és őszinte választ kapok kérdéseimre? Nem hallgatják el az apróbetűs részeket.

A tanácsadóink a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Finanz Markt Aufsicht (FMA)  felügyelete mellett dolgoznak. Munkafolyamatainkat a MIFID2 normatívái szerint végezzük, ahol a jogszabályok is köteleznek minket a teljes részletességig kimerítő tájékoztatásra! A transzparencia elengedhetetlen.

Mi a garancia arra, hogy biztonságos, átlátható jogi környezetben kezelem a pénzügyeimet?

A befektetés egyik legfontosabb része mindig a banki háttér, aminek helyes kiválasztása már Önnmagában is minimalizálja a kockázatokat. Ausztria esetében az alábbi szervezetek szabályozzák és felügyelik a szolgáltató cégeket:

  • Osztrák Nemzeti Bank
  • Osztrák Pénzügyi felügyelet
  • Osztrák betétbiztosítási alap
  • Osztrák Bankok és Bankárok Szövetsége
  • Jellemzően a világ legelismertebb könyvvizsgálója az Ernst & Young

A Bankrendszer hitelminősítői besorolása: AAA

“Soha egyetlen ember sem hisz maradéktalanul a másikban. Egy eszmében lehet tökéletesen hinni, de egy emberben nem.”
H.L.Mencken
“Aki nem bízik Önmagában, az soha nem lesz képes megbízni másban.”
De Retz Bíboros
“Az igazi biztonságot, paradox módon, csakis a fejlődésben, a megújulásban és a változásban lehet megtalálni”
Anne Morrow Lindberg
Van a befektetésekre, betétekre vonatkozó garancia?

A szabályozás pontos ismeretéhez és kiszámíthatóságához tanácsadóink pontos és részletes felvilágosítást nyújtanak. Természetesen Ön számára elsődleges, hogy olyan céggel működjön együtt, amely a szükséges felügyeleteknél rendelkezik regisztrációval és jogszabályi irányelvek betartása mellett, teljesen átláthatóan tevékenykedik. Ebben az esetben az is elképzelhető, hogy  nemcsak a magyarországi  bankrendszer garanciáit élvezi, hanem más európai országok is megnyílnak lehetőségként. Más európai országokban, ahol a legnagyobb hangsúlyt a stabil intézményi háttértől a prúdens működésen át az ügyfelek befektetéseinek védelmére helyezik és a kártalanításuk egy esetleges csőd esetén 20 munkanapon belül megtörténik.

Ha tudnám, hogy a szomszédom, barátom ügyfelük, jobban érezném magam! Van mód arra, hogy kiadják az ügyfeleiket?

Mi is egyetértünk abban, hogy az ügyfél- elégedettség az egyik legfontosabb a mai világban. Ezért törekszünk is arra, hogy az összes szolgáltatásunkkal az ügyfeleink kedvére tegyünk. Egy dolgot viszont nem tehetünk meg, a Megbízóink adatait nem adhatjuk ki, hiszen az adatvédelem (NAIH-86539/2015) és a banktitok meghatározza a tevékenységünket!

Mielőtt döntést hoznék lehetőségem van arra, hogy az adatok, tények elemzésre kerüljenek?

A MIFID 2 normatíva kötelez minket arra, hogy minden olyan információt, ami összefüggésbe hozható a leendő befektetésével az ügyfelek rendelkezésére kell bocsájtanunk. Emellett Önre irányítjuk a figyelmet, felmérjük a lehetséges kockázatokat és igényeket, elvárásainak megfelelő ajánlatokat veszünk fel. Egyedi ígényfelmérésünk – Konstruktív Konzultáció – miatt nekünk is alapos és minden részletre kiterjedő információra van szükség ahhoz, hogy a jövőben ajánlatot tudjunk Önnek készíteni. A döntés mindig az Ön kezében marad!

Ha változnak az elképzeléseim, van-e módom egyeztetni, konzultálni és változtatni rajta? Nem szeretem, ha sürgetnek!

Egy befektetés időt ígényel, ezt Mi rendszeresen hangsúlyozzunk, nem is helyezünk nyomást ügyfeleinkre, így Önre sem. Az egyedülálló utógondozási szolgáltatásunk pont azért lett kialakítva, hogy kiegyensúlyozottan tudjunk  együttműködni ügyfeleinkkel. Kollégáinknak kötelező a kapcsolattartás az ügyfelekkel. Az ügyfeleink ígényei alapján az alábbi szolgáltatásokat tudjuk nyújtani:

 

  • Tájékoztatás az új termékekről –  Ügyféladatok aktualizálása (amennyiben szükséges)
  • Kiegészítő ügyfélmegbízások átvétele és továbbítása –  Ügyfélmegkeresések továbbítása
  • Tájékoztatás és egyeztetés a letéti állománnyal kapcsolatban
  • Egyedi kérdések, kérések, igények egyeztetése

Szeretné megtudni, hogy mit jelentenek a pénzügyi szakszavak?

Tekintse meg a Portfolife tudástárát,ami egy dinamikusan bővülő, a pénzpiachoz és elemzésekhez kapcsolódó fogalmakat, ABC sorrend szerint tárgyaló gyüjtemény.

A PortfoLife tudástára egy dinamikusan bővülő, a pénzpiachoz és elemzésekhez kapcsolódó fogalmakat, ABC sorrend szerint tárgyaló gyűjteménye.

Nevezhetnénk lexikonnak is, hiszen főként a specializált gyűjteményekre szokták ezt a megnevezést fenntartani, de messze nem teljes következetességgel… Az esetünkben a cél nem más, mint hogy biztosítsuk olvasóink, felhasználóink zavartalan elmélyülését a professzionális technikai elemzéseinkben. Személy szerint magam is éveken keresztül azzal küzdöttem, ha befektetésekkel kapcsolatban információra volt szükségem, vagy egyszerűen a számomra ismeretlen szakszavak jelentését ellenőrizni akartam, több oldalt kellett megnyitnom, ahhoz, hogy a kívánt információt megtaláljam, de ezen tevékenység közben a számítógépem kapacitásait (memória) egyre inkább terheltem és a végeredmény az lett, hogy a technika felmondta a szolgálatot, lefagytam.
A PortfoLife tudástár esetén előállítottuk Önnek a legjobb és legkényelmesebb megoldást, hiszen a ismeretlen szó kezdőbetűjére kattintva már a kívánt információt olvashatja.

Kellemes olvasást, tanulmányozást kívánunk!

ABCDEFGGIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
Adósság-tőke hányad
ADR
ADX
Aktívan menedzselt alap
Alapletét (Margin)
Alfa
Amerikai opció
Arbitrázs
ATR indikátor
Azonnali (Spot)
Banki stressz teszt
Bankközi piac
Bázis deviza
Bázispont (bp)
BÉT
Béta
BEVA
Bevételi alap (Income fund)
Bevételi kockázat
Bid
Bika gyertya
Blue chip
BMI
BOC
BOE
BOJ
Bollinger szalagok
Bónusz certifikát
Bovespa története
Break even
BRICS
BUBOR
CCI
CDS felár
Certifikát
CFD
Chart
CPI
Tab 1 content
Tab 2 content
Tab 3 content
Tab 1 content
Tab 2 content
Tab 3 content
Tab 1 content
Tab 2 content
Tab 3 content
Tab 1 content
Tab 2 content
Tab 3 content
Tab 1 content
Tab 2 content
Tab 3 content
Tab 1 content
Tab 2 content
Tab 3 content
Tab 1 content
Tab 2 content
Tab 3 content
Tab 2 content
Tab 3 content

Mérje fel helyzetét és ismerje fel lehetőségeit!

Jelentkezzen Konstruktív Konzultációnkra Most!

Jelentkezés

Ajánlott elemzések

Félve poénkodom azzal, hogy a KUKA a kukában van, de a 2017 év végén fújt lufi lendületesen ereszt és közelít a mindenkori mélypontjához. A KUKA-nál szép, szimmetrikus emelkedés és esés alakult ki, mintha a középső ujját mutatná.

BYD

A BYD hetes felbontású chartján fontos támaszhoz közeledik az árfolyam. A BYD-nál 2016 év elején indult emelkedő trendvonal (sötétzöld) és a 2015-ös csúcspont (világos zöld) egyaránt erős támaszok, ráadásul ezek a napokban metszik egymást, valamint az árfolyamgörbe is megközelítette őket.

customer_service

Kérdése van? Írjon nekünk és szívesen visszahívjuk

Kollégáink munkanapokon bármikor szívesen állnak rendelkezésére
Visszahívás

Amit a kötvényről tudnia kell

kotvenyek

Töltse le eBookunkat és ismerje meg a kötvények világát!
Letöltés

“Jó kapcsolatteremtés, rugalmasság, személyes és korrekt kapcsolat, jó szakmai ismeretek és gyors válaszok jellemzik a Portfolife csapatát. A korábbi unit-linked megoldásokon keresztül megismert és megtapasztalt veszteségek utáni, információ hiány miatt bízom, hogy lehet ezt “partner oriental”-an is végezni!”

Dr. Fehér László, Párizs

“Úgy látjuk, hogy a Portfolife képviselője, ha pozitív, ha negative hírek vannak akkor is őszintén tájékoztat és hozzáértően, maximális bizalmunkat élvezi. Az interneten kapott heti tájékoztató megnyugtatólag hat az általunk néha olvasott rossz hírekkel szemben köszönhetően az Önök képviselőjének szakszerű ( és számunkra is érthető) tájékoztatásának.”

Kiss-György Szabolcs, Budaörs

“Egy barátom ajánlotta a Portfolife csapatát és úgy tűnik hozzáértő kezekbe kerültem. Az elmúlt időszakban pozitív élményként a pontos tájékoztatást és a segítőkészséget emelném ki.”

Dalos Tamás, Pomáz