Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A United Healthcare lemond egy teljes kórházláncról

By január 21, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A napokban hivatalossá vált, hogy a Houston Methodist létesítményei és orvosai már nem tartoznak a UnitedHealthcare hálózatához.

A hírek szerint ez a változás több 100.000 beteget sújthat extra kiadásokkal. A szervezetek nem tudtak megállapodni a visszatérítési arányokról, így a Houston Methodist hét kórháza és ambulanciája már nem tekinthető hálózaton belüli létesítménynek a UnitedHealthcare kereskedelmi és a Medicare Advantage kötvénytulajdonosok számára. Az egészségügyi szervezet a UnitedHealthcare-t azzal vádolta, hogy az utóbbi hónapokban kevesebb támogatást adott a betegek kezelésére profitszerzés céljából. A UnitedHealthcare, a UnitedHealth Group egészségbiztosítási csoportja szerint a Houston Methodist sokkal nagyobb díjat számított fel a páciensek kezelésére, mint más területi szolgáltatók, ami magasabb egészségügyi költségeket eredményezett a cég számára. A Houston Methodist ismert a megfelelő korházi ellátás vonatkozásában, viszont a szakértők szerint ezen partneri szerződés megszűntetése igen súlyosan érintheti a jövőben.

A UnitedHealth Group vállalat részvényei 1,225-kal magasabban 268,65 euróval zárták a hetet, míg az elmúlt három hónap alatt 24,84%-ot nőttek.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!