A Thermo Fisher Scientific a közelmúltban nyolc évre szóló energiavásárlási megállapodást írt alá az Enel North America vállalattal egy 90 megawattos szélprojekt beiktatására. A Thermo Fisher hozzávetőleg 400.000 megawattóra megújuló villamos energiát vásárol, ami a vállalat jelenlegi egyesült államokbeli áramszükségletének a fele. A vállalat kibocsátás-csökkentési stratégiájának részeként a Thermo Fisher azt tervezi, hogy a legtöbb helyen globálisan megújuló energiára tér át. A cég ma már több, mint 60 telephely rendelkezik, melyek teljes mértékben megújuló villamos energiával működnek, köztük hét létesítmény képes napenergiát és szélenergiát is termelni. 

A Thermo Fisher Scientfic részvényárfolyama ezen a héten 3,32%-ot korrigált. A Thermo Fisher Scientific legalább tíz éve vagy még régebben osztalékot fizet. Ez azt mutatja, hogy a vállalat elkötelezett amellett, hogy a nyereséget megossza részvényeseivel.

Kiemelt kép forrása: newsroom.thermofisher.com

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!