Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Medtronic cukorbetegség elleni készítmények fejlesztésében tevékenykedne

By 2020.01.06. július 3rd, 2020 No Comments
Alejandro Galindo, a Medtronic Diabetes fejlett inzulinkezelési elnöke az elmúlt héten azt nyilatkozta, hogy a Klue technológia bevezetése a Medtronic-nál elősegíti egy új, praktikus és rendszeres orvosi beavatkozást nem igénylő cukorbetegség elleni készítmény kialakítását.

A technológia beépíthető a több napi injekciós kezelésben részesülő emberek gondozásába is- nyilatkozta a Medtronic szóvivője. Ez a cég második figyelemre méltó befektetése a táplálkozási technológiák területén. A cég több éven át együttműködött a Nutrino Health nevezetű egészségügyi vállalattal, mely különböző allergének vizsgálatára specializálódott. A vállalat még tavaly októberében bejelentette, hogy egyik veterán fejlesztőjét, Sean Salmonot a cukorbetegség csoportjának élére helyezi, ezzel törekedve, hogy nagyobb részesedést tudjon kialakítani az inzulinpumpa és a folyamatos glükózmérő termékek piacán, különösen az Egyesült Államokban.

Az olasz vállalat részvényei 102,15 eurón zárták a hetet, ami 0,89%-os emelkedést jelentett.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!