Kopernikus részvénykosár

A Henkel 3D-ben nyomtat

By július 7, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A Henkel AG bejelentette, hogy kibővíti adalékanyag-gyártási szolgáltatásait, amelyek elsősorban az autóipari ügyfelek számára terveznek 3D-s nyomtatható anyagokat.

A Henkel által tervezett adalékanyag-gyártási szolgáltatások már egyedileg gyártott alkatrészek millióit szállítja számos vásárló és vállalat számára. A Henkel Additive Manufacturing Services elsősorban olyan alkatrészeket gyárt, ahol 3D-s nyomtatás segítségével kivitelezhető a folyamatos sorozatgyártás. A cég által készített anyagok felhasználási köre szinte határtalan, tekintve, hogy a készítmények struktúráját szabadon lehet változtatni a megrendelés során. A vállalat emellett hatalmas figyelmet fordít az anyagok megfelelősségére, mind vevői, mind környezetvédelmi szempontokból.

A német vállalat részvényei a DAX 30 index aktív szereplői. A vállalat részvényei ezen a héten 1,91%-ot emelkedtek, míg az utolsó három hónapban 15,29%-ot. A Henkel termékei elengedhetetlenül ott vannak minden háztartásban, hiszen, több millió ember használja a Persil mosóport, a Silan öblítőt, a Loktite ragasztót, a Somat mosogatót és nemutolsó sorban a Fa és Schauma termékeket.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!