A Geely Automobile Holdings Ltd, a Geely Auto Group hongkongi tőzsdén jegyzett egysége március végén közzétette 2021-es pénzügyi eredményeit.

A 2021. december 31-ig tartó 12 hónapra vonatkozó adatok szerint 16,256 milliárd dollár bevétel keletkezett, 10,3%-os volt a növekedés éves szinten. A részvényeseknek tulajdonítható nyereség 0,77 milliárd dollár lett, 12,4%-os a csökkenés éves szinten. A nettó nyereség 0,696 milliárd dollár lett, 21,9%-os csökkenés alakult ki az előző évhez képest. A bruttó haszonkulcs 17,1%, 1,1%-os növekedés az előző évhez képest.

A Geely Automobile részvényárfolyama ezen a héten 4,02%-ot esett. A Geely Holding két Geely Auto Emgrand metanolos szedánt és a világ első M100-as nehéz teherautóját adta át dán partnereknek egy hosszú távú kísérlet részeként. A demonstrációs kísérlet támogatja a zöld e-metanol és a zöld mobilitás népszerűsítését Európában, valamint az e-metanol üzemanyag biztonságos bevezetésének előkészítését az EU-ban.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!