A Cisco teljes bevétele 6%-kal nőtt az előző évhez képest, viszont a nettó bevétel 10%-kal, 2,7 milliárd dollárra csökkent. A vállalat a 2023-as pénzügyi évben 4,5-6,5 százalékos árbevétel-növekedést vár, szemben a korábbi előrejelzéssel, amely 4 százalékos növekedést írt elő. Scott Herren pénzügyi igazgató a cég közleményében kijelentette, hogy a Cisco erős eredményeket hozott, és a vállalat előrejelzését részben az enyhülő ellátási helyzetnek tulajdonította. A Cisco részvényeinek árfolyama 27%-ot esett idén, míg a Nasdaq100 indexe 29%-ot esett.

A Cisco Systems részvényárfolyama ezen a héten 7,17%-ot emelkedett. A Cisco közölte, hogy az első negyedévi bevétele az előző évhez képest 6%-kal 13,6 milliárd dollárra ugrott. A vállalat eredményei felülmúlták az elemzői becslések 13,31 milliárd dolláros átlagát. A Cisco az első negyedévről 86 cent/részvény eredményt jelentett, ami felülmúlta a 84 cent/részvényre vonatkozó átlagos becsléseket.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!