A Check Point kiberbiztonsági megoldásokkal foglalkozó vállalat, a Platinum Elite ATC partnereivel együttműködve jelentette be a Check Point Cloud Akadémia elindítását.

A Check Point Software a résztvevők számára karrierfejlesztési lehetőségeket is biztosít. 2021. évi jelentések szerint tavaly a szervezetek digitális átalakulása több, mint öt évvel haladt előre a globális járványra reagálva. A felhőbiztonság azonban továbbra is az összes vállalkozás 75%-ának komoly aggodalmat jelent, amire most megoldást kínál a cég rendszere.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 2,62%-ot emelkedett. A cég 60 helyszínen több mint 100 engedélyezett képzési központtal rendelkezik, amelyek 20 nyelven nyújtanak képzést. A mai napig több mint 40.000 hallgató ismerte meg a Check Point technológiákat az olyan masszív nyílt online tanfolyamokon keresztül, mint az EDX, a Coursera, az Udemy és a Cybrary.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!