A KUKA árfolyama az előző elemzésben jelölt „végső támasz” felett meg bírt kapaszkodni, és a fenti, közeli, napos charton jól láthatóan elindult egy erőtlen korrekció.

KUKA – Ennek során egy pici dupla alj alakzat is kialakult, amit zölddel jelöltem. A korrekció várhatóan nagyobb lesz, mint a dupla aljak célára, ezért a legutóbbi nagy esésre szerkesztettem a Fibo-szinteket. 38,2% és 61,8% a célok 99 és 106 magasságában. Ezek elérésére jó esély mutatkozik, mivel a pirossal jelölt ereszkedő trendcsatornát stabilan áttörte a kvázi oldalazó dupla aljjal. Jelenleg erős ellenállás az 50 napos mozgóátlag. Támasz a csatorna teteje lehet. Az indikátorok vételen állnak, de kezd túlvetté válni, vagyis beleférhet technikailag egy kisebb esés a célárak elérése előtt.

Küldjön üzenetet!

Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy az oldal Google Analytics követőkódot használ? Amennyiben igen, úgy bővebb tájékoztatást kapunk weboldalunkon történő szokásaidról, ami még nagyobb kihívást jelent számunkra, hogy izgalmasabb fejlesztéseket hozzunk létre. Ha nem járulsz hozzá, az sem gond, hiszen továbbra is ugyanúgy tájékozódhatsz weboldalunkon.