Sokan azt mondják, hogy a Tesla-korszak már a végét járja. Sőt már mindegyik német autógyártó 100%-osan biztos benne, hogy az elektromos autózás halálra van ítélve.

A világszerte megkérdezett 229 autógyár vezető 72%-a azt mondja, hogy az akkumulátoros járművekről, hogy valami hatalmas dolog fejlődik, de a lakosságot mint mindig, most is átverik. A politikusok díjakkal és adókedvezményekkel próbálják életbentartani a piacot és mindenkit meggyőzni arról, hogy az elektromos autó a jövő, de úgy vélik sokan, hogy a hybrid és E-autók világa egy nagy hazugság!

 

Tesla Model S teszt – SportVerda 2017 (Nagy Gábor, Tordai István)

Tesla Model S teszt – SportVerda 2017 (Nagy Gábor, Tordai István) DOQdrive (Hungaroring Shop, Élmény Pláza – Az Élmények Áruháza, Garage Store, BL Óraszalon)

Zveřejnil(a) SportVerda dne 14. prosinec 2017

Egy teljesen új korszak következik

A Teslát már egy lefutott storynak tartják, zárt ajtók mögött, az olajipari vállalatok már megkötötték a megállapodásokat és a Hidrogén tanács – a nagy autógyártók egyesülése – most már egy teljesen más játékot próbál játszani. A kulcsszó a hidrogén!!!!

És ennek a piacnak a játékosai nem a kínai gyártók hanem az európaiak, azaz a Daimler (részben kínai), BMW és az Audi.

Ön mit gondol az elektromosság vagy hidrogén hajtásról?

Fotó/Forrás: Fotó: Matt Henry az Unsplash- on

Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy az oldal Google Analytics követőkódot használ? Amennyiben igen, úgy bővebb tájékoztatást kapunk weboldalunkon történő szokásaidról, ami még nagyobb kihívást jelent számunkra, hogy izgalmasabb fejlesztéseket hozzunk létre. Ha nem járulsz hozzá, az sem gond, hiszen továbbra is ugyanúgy tájékozódhatsz weboldalunkon.